Obnoviť stránku

Trust Selfie tyč pre akčné kamery

4,8 8 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Trust Selfie tyč pre akčné kamery

Spoločnosť Trust prináša na trh túto skvelú selfie tyč, ktorá vám vylepší vyhotovovanie záberov. Je ideálnym riešením na dovolenku alebo stretnutie s priateľmi. Jednoducho ju roztiahnete až na dĺžku 90 cm a zaobstaráte tak perfektné zábery z rôznych uhlov. Je určená pre všetky typy GoPro kamier a iných akčných kamier. Upevnenie je realizované pomocou univerzálneho 1/4 "skrutkového adaptéra a krídlovej matice. Táto tyč by jednoducho nemala chýbať na žiadnej poriadnej párty alebo výlete!

Tyč je vyrobená z veľmi kvalitnej nerezovej ocele a je vybavená príjemne mäkkou rukoväťou, takže ju môžete bez problémov používať aj vo vode. Navyše má aj praktické pútko na zápästie, takže sa nemusíte báť, že vám pri náročnejších manévroch vypadne. Kúpte si túto parádnu vychytávku a zachyťte zaujímavé scény zo všetkých možných uhlov.

Kľúčové vlastnosti

  • Kvalitná selfie tyč za parádnu cenu
  • Dĺžka až 90 cm
  • Upevnenie pomocou univerzálneho 1/4 "adaptéru
  • Mäkké madlo
  • Pútko na zápästie
Kód:  JS270b
Produktové číslo:  20958
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11