Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Trust Runo Mag Magnetic Air Vent Holder

3,7 3 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Trust Runo Mag Magnetic Air Vent Holder

Magnetický držiak smarfónu Trust Runo do ventilácie automobilu

Univerzálny magnetický držiak mobilného telefónu Trust Runo Mag je určený na inštaláciu do ventilačnej mriežky automobilu. Držiak funguje na princípe magnetu a je kompatibilný so všetkými smartfónmi, stačí len pripevniť kovovú podložku na zadnú stranu vášho telefónu a môžete ho začať používať. Trust Runo Mag je ideálny napríklad na sledovanie navigácie, prehrávanie hudby či handsfree telefónne hovory.

Kľúčové vlastnosti držiaka telefónu Trust Runo Mag

  • Ľahko použiteľný magnetický držiak telefónu Runo Mag bezpečne udrží váš smartfón s puzdrom alebo bez neho
  • Súčasťou sú dve nalepovacie kovové podložky slúžiace k bezpečnému pripevneniu telefónu
  • Ideálny na sledovanie navigácie, prehrávanie hudby či handsfree hovory
  • Držiak Trust má odolnú kompaktnú konštrukciu so silným klipom, ktorý je vhodný pre väčšinu automobilových ventilácií
  • Gumové vložky chránia mriežku ventilácie pred poškriabaním
  • Trust Runo Mag umožňuje ľahký prístup k tlačidlám telefónu a ku všetkým konektorom

Držiak Trust Runo Mag možno bezpečne uchytiť

Pomocou univerzálneho prémiového držiaka Trust Runo Mag môžete ľahko pripevniť váš telefón (prípadne s puzdrom) na ventilačnú mriežku automobilu. Váš telefón tak bude pri jazde v bezpečí a vy môžete pohodlne sledovať navigáciu, prepínať hudbu alebo telefonovať.


Veľmi jednoduché používanie

Odolný a minimalistický držiak telefónu Trust Runo Mag pozostáva z kovovej podložky určenej na nalepenie na váš telefón a samotného tela držiaka so silným magnetom, a klipom na uchytenie k mriežke ventilácie. V balení nájdete aj druhú nalepovaciu podložku pre použitie na ďalší či záložný telefón.


Trust je plne kompatibilný s hlavnými značkami

Držiak Trust Runo Mag je kompatibilný s telefónmi všetkých hlavných značiek, ako je Apple, Samsung či Huawei a prináša vám univerzálne riešenie bezpečného umiestnenia telefónov v interiéri auta. Vďaka silnému magnetu udrží Trust Runo bezpečne aj telefón s puzdrom.


Trust Runo Mag vám zjednoduší prístup k médiám

Praktický držiak Trust Runo Mag vám pri riadení umožní pohodlné počúvanie hudby, sledovanie navigácie či handsfree telefonovanie. Po celú dobu, kedy je telefón pripevnený na držiaku, máte jednoduchý a bezproblémový prístup k displeju, ovládacím tlačidlám aj ku pripojeným konektorom.



Kód:  JS266z13
Produktové číslo:  23713

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01