Obnoviť stránku

TRUST Puck Wireless Mouse, čierna

4,2 31 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
20,50 €

TRUST Puck Wireless Mouse, čierna

Trust Puck je výkonná myš s minimalistickým dizajnom

Bezdrôtová myš Trust Puck zaujme na prvý pohľad svojim ultratenkým čiernym telom vysokým iba 27 mm, vďaka ktorému ju ľahko môžete pribaliť so sebou na cesty. Či už idete na dovolenku či pracovnú cestu, táto kompaktná myš vám ponúka pohodlné ovládanie a dostatočný výkon na splnenie všetkých úloh, ktoré na vás čakajú. Myš Trust Puck disponuje celým radom užitočných funkcií, ako je napríklad duálne bezdrôtové pripojenie, veľmi tiché tlačidlá alebo dobíjacie batérie šetriace životné prostredie. Citlivosť myši je ľahko nastaviteľná pomocou tlačidla DPI.

Kľúčové vlastnosti bezdrôtovej myši Trust Puck, čierna

  • Bezdrôtová myš Trust Puck s ultratenkým čiernym telom vysokým 27 mm sa ľahko zmestí do každej batožiny
  • Veľmi tiché tlačidlá redukujú nepríjemné zvuky pri kliknutí až o 90 %
  • Trust Puck je šetrná k životnému prostrediu vďaka použitiu dobíjacej batérie
  • Myš je možné pripojiť prostredníctvom technológie Bluetooth alebo pomocou praktického USB mikro prijímača
  • Dosah bezdrôtovej siete je 10 metrov
  • Vďaka symetrickému obojstrannému dizajnu je Trust Puck vhodná pre pravákov aj ľavákov
  • Pomocou ovládacieho tlačidla môžete nastaviť citlivosť myši (800, 1 200 a 1 600 DPI)

Myš na PC Trust Puck vyniká dokonale zaoblenými tvarmi

Myš na PC Trust Puck vyčnieva z radu najmä svojim minimalistickým vyhotovením a výškou len 27 mm, vďaka čomu ju ľahko zmestíte do tašky, kabelky či batoha. Malé rozmery ale nijako nejdú na úkor použiteľnosti, vďaka hladkému povrchu a dokonale zaobleným tvarom sa myš dobre drží v ruke a je radosť s ňou pracovať. Myš Trust Puck má obojstranný dizajn, takže ju môžu používať ľaváci aj praváci.


Vyberte si spôsob pripojenia

Myš Trust Puck ponúka hneď dve možnosti bezdrôtového pripojenia. V prvom prípade bezdrôtové spojenie myši s počítačom či notebookom zaistí USB mikro prijímač, ktorý stačí zasunúť do klasického USB portu počítača. Po skončení práce možno prijímač bezpečne uložiť priamo do priehradky v spodku myši, takže ho nebudete musieť nikdy hľadať. Druhou možnosťou je potom pripojenia prostredníctvom bezdrôtovej technológie Bluetooth s dosahom 10 metrov.


Bezdrôtovú myš Trust Puck pri práci skoro nezačujete

Pri náročnej práci určite nikto nechce rušiť svoje okolie neustálym hlasným klikaním. Bezdrôtová myš Trust Puck disponuje mimoriadne tichými tlačidlami, ktoré dokážu, oproti ostatným myšiam, redukovať nepríjemné zvuky pri kliknutí až o 90 %, takže práca s myšou je skoro nepočuteľná. Pre jednoduchšiu prácu má Trust Puck tlačidlo DPI, ktoré vám umožní jednoducho prepínať medzi rôznymi rýchlosťami kurzora. Spolu s pohodlným rolovacím kolieskom tak máte po ruke všetko potrebné na dokončenie aj veľmi náročných projektov.


Nabíjacie batérie šetria peniaze aj životné prostredie

Keďže myš na počítač Trust Puck poháňajú nabíjacie batérie, odpadnú vám starosti s opakovaným dokupovaním a výmenou jednorazových batérií, ktoré sú veľmi neekologické. Vďaka indikátoru budete vždy presne vedieť, keď batérii začne dochádzať energia. Následne stačí myš pripojiť pomocou priloženého USB-C dobíjacieho kábla a o chvíľu môžete pokračovať v práci. Dobíjacie batérie šetria ako vaše peniaze, tak aj životné prostredie.



Parametre a špecifikácia

Pripojenie

Pripojenie Bezdrôtová
Rozhraní Bluetooth, Bezdrôtový USB prijímač
Typ batérie Li-pol

Použitie myši

Typ Cestovná
Určenie Symetrická

Kompatibilita

Kompatibilita Windows 7, Windows 8, Windows 10, Windows 11, MacOS

Senzor

Citlivosť 1 600 DPI
Technológia Optická

Tlačidlá myši

Funkcie tlačidiel Zmena DPI, Tiché
Koliesko Klasické

Ďalšie vlastnosti myši

Podsvietenie Bez podsvietenia

Rozmery a hmotnosť

Šírka 5,7 cm
Výška 2,5 cm
Hĺbka 10,8 cm

Farba

Farba Čierna
Kód:  JS267c9e2gc
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  24059

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17