Obnoviť stránku

Trust Lago Waterproof Wireless Speaker

3,0 1 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Trust Lago Waterproof Wireless Speaker


Přísavka

Prísavka na stenu

Reproduktor, ktorému nevadí voda

Trust Lago je zaujímavý bezdrôtový reproduktor do náročných podmienok. Jeho veľkou výhodou je totiž vodotesnosť v intenciách štandardu IPX4. V kombinácii s prísavkou na zadnej strane sa stane vaším ideálnym spoločníkom napríklad do kúpeľne.
Aj tam vám dovolí počúvanie obľúbenej hudby v kombinácii s maximálnym pohodlím, pretože využíva bezdrôtovú technológiu Bluetooth.


Prehráva až 6 hodín

Na prednej strane sa nachádza niekoľko základných ovládacích prvkov. Po spárovaní s mobilným telefónom je možné jednoducho prijímať aj telefónne hovory.
Vstavaný akumulátor sa dobíja pomocou klasického USB kábla. Samotná výdrž batérie dosahuje pekných 6 hodín prehrávania hudby.

Ovládání

Ovládacie prvky


Kód:  JS256c4a
Produktové číslo:  20097
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09