Obnoviť stránku

TRUST GXT444 WAYMAN PRO HEADSET

TRUST GXT444 WAYMAN PRO HEADSET

Multiplatformové herné slúchadlá s mikrofónom a izoláciou okolitého hluku

Profesionálny herný headset s pasívnym potlačením okolitého hluku TRUST GXT 444 Wayman Pro je navrhnutý pre všetky platformy vrátane bezproblémového pripojenia k hracím konzolám (Xbox One, PS4 Pro, PS4 Slim, PS4 Original, Nintendo Switch). Pre maximálny komfort sú herné slúchadlá vybavené nastaviteľným hlavovým mostom s čalúnením, sklopnými koženkovými náušníkmi a flexibilným mikrofónom s pop filtrom.


Kľúčové vlastnosti herného headsetu TRUST GXT 444 Wayman Pro

  • Multifunkčný headset navrhnutý pre e-Sports
  • Výkonné 50 mm aktívne reproduktory
  • Plne uzavreté mušle s izoláciou okolitého hluku
  • Vysoko citlivý jednosmerný mikrofón s pop filtrom
  • Mäkké koženkové náušníky so sklopnou konštrukciou
  • Nastaviteľná odpružená čelenka
  • Integrovaný diaľkový ovládač s ovládaním hlasitosti a stlmením mikrofónu

50mm aktivní měniče

Prvotriedny zvuk herných slúchadiel TRUST GXT 444 Wayman Pro

Vychutnajte si dynamický a dokonale vyladený zvuk v prvotriednej kvalite vďaka 50 mm aktívnym reproduktorom, ktoré vytvoria dokonalú zvukovú kulisu pre vaše herné akcie. Vďaka frekvenčnémi rozsahu 20 Hz až do 20 kHz si vychutnáte presné výšky a mohutné basy, takže aj počúvanie hudby bude nevšedným zážitkom.

ergonomická konštrukcia

Ergonomická konštrukcia

Ľahká konštrukcia, rozmerné náušníky z mäkkej koženky s izoláciou okolitého hluku a nastaviteľný hlavový most sú navrhnuté tak, aby vám poskytli maximálny komfort a vy ste sa tak mohli plne sústrediť na hru. Vďaka naklápacím mušliam, ktoré presne padnú, slúchadlá poskytnú dokonalé pohodlie aj pri dlhodobom nosení.

Citlivý mikrofon

Citlivý jednosmerný mikrofón

Súčasťou headsetu je flexibilný mikrofón s pop filtrom, ktorý zaistí pohodlnú a jasnú komunikáciu s vašimi spoluhráčmi. Na dosiahnutie lepšej kvality hovoru môžete mikrofón nastaviť do ľubovoľnej polohy a nechýba ani možnosť ovládať jeho stlmenie pomocou tlačidla na integrovanom ovládači.

Multiplatformní herní sluchátka

Multiplatformové použitie

Herný headset Trust GXT 444 Wayman Pro je navrhnutý na použitie na rôznych platformách. Pripojte 1 m nylonový opletený kábel k hernému ovládaču, alebo ho ľahko predĺžte pomocou 1 m predlžovacieho kábla a pripojte k PC, notebooku či hernej konzole.


Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna

Platforma

Platforma PC, PlayStation 4, Xbox ONE, Nintendo Switch
Kód:  JS267c17
Produktové číslo:  23248
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16