Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

TRUST GXT414 ZAMAK PREMIUM HEADSET

4,5 7 hodnotení

TRUST GXT414 ZAMAK PREMIUM HEADSET

Nechajte sa pohltiť dynamickým priestorovým zvukom

Vysokokvalitné ergonomické herné slúchadlá GXT 414 Zamak Premium sú navrhnuté pre všetky platformy (PC, notebooky, inteligentné telefóny, tablety) a ponúkajú aj bezproblémové pripojenie k hracím konzolám (Xbox One, PS4 Pro, PS4 Slim, PS4 Original, Nintendo Switch). Pre maximálny komfort sú herné slúchadlá vybavené nastaviteľným hlavovým mostom, pohodlnými náušníkmi a odnímateľným mikrofónom s pop filtrom. 


Kľúčové vlastnosti herných slúchadiel Trust GXT 414 Zamak Premium

  • Multifunkčný prémiový herný headset GXT 414 Zamak Premium 
  • Vysokokvalitná robustná konštrukcia s kovovými časťami
  • Veľké a pohodlné náušníky s mäkkým čalúnením
  • Výkonné 53 mm aktívne reproduktory
  • Flexibilný, odnímateľný mikrofón s filtrom okolitého hluku
  • Nastaviteľný hlavový most
  • 1 m opletený kábel (na konzolu), 1 m predlžovací kábel (pre PC) a 1 m opletený kábel s vloženým mikrofónom (pre mobilné zariadenia)

prvotriedny zvuk

Prvotriedny zvuk

Vychutnajte si dynamický a dokonale vyladený zvuk v prvotriednej kvalite vďaka 53 mm aktívnym reproduktorom, ktoré vytvoria dokonalú zvukovú kulisu pre vaše herné akcie. Vďaka frekvenčnému rozsahu 20 Hz až do 20 kHz si vychutnáte presné výšky a mohutné basy, takže z počúvania hudby sa stane nevšedný zážitok.

robustná konštrukcia

Robustná konštrukcia

Herné slúchadlá GXT 414 Zamak Premium sa pýšia prvotriednym dizajnom s robustnými kovovými časťami, kvalitnou povrchovou úpravou a špičkovým dielenským spracovaním, čo zaistí ich dlhú životnosť. Prijateľná hmotnosť headsetu 314 g navyše zaistí jeho pohodlné nosenie.

ergonomický dizajn

Ergonomický dizajn

Rozmerné čalúnené náušníky a nastaviteľný hlavový most sú navrhnuté tak, aby vám poskytli maximálny komfort, a aby vám tým pádom umožnili sa plne sústrediť na hru. Vďaka prémiovým materiálom herné slúchadlá GXT 414 Zamak Premium presne sadnú na uši a poskytnú vám dokonalé pohodlie aj pri dlhodobom nosení. 

odnímateľný mikrofón

Odnímateľný mikrofón

Flexibilný mikrofón s pop filtrom zaistí pohodlnú a jasnú komunikáciu s vašimi spoluhráčmi. Na dosiahnutie lepšej kvality hovoru môžete mikrofón ohnúť do ľubovoľnej polohy a v prípade, že nepotrebujete komunikovať, ho stačí jednoducho odpojiť z konektora.


Multiplatformové použitie

Herný headset Trust GXT 414 Zamak Premium je navrhnutý pre použitie na rôznych platformách. Pripojte 1 m nylonový opletený kábel k hernému ovládaču alebo ho ľahko predĺžte pomocou 1 m predlžovacieho kábla. K dispozícii je tiež vyhradený kábel so vstavaným mikrofónom a ovládaním hudby pre použitie s mobilnými zariadeniami, čo uvítate predovšetkým počas cestovania.



Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna

Typ slúchadiel

Vyhotovenie Okolo uší
Konštrukcia Uzatvorená
Mikrofón Áno

Pripojenie

Typ pripojenia 3,5 mm Jack
Vedenie kábla Jednostranné (do jednej mušle)
Odnímateľný kábel Nie

Vlastnosti a funkcie

Funkcie Herný režim
Ďalšie vlastnosti Oddelený 3,5 mm Jack na mikrofón, Otočné mušle

Charakteristika slúchadiel

Frekvencia do 20 000 Hz
Citlivosť 110 dB/mW
Impedancia 64 Ohm

Charakteristika mikrofónu

Smerová charakteristika Všesmerové snímanie
Frekvencia od 100 Hz
Frekvencia do 10 000 Hz
Funkcie Odnímateľný

Hmotnosť

Hmotnosť 314 g

Platforma

Platforma PC, PlayStation 4, Xbox ONE, Nintendo Switch

Podsvietenie

Podsvietenie Bez podsvietenia

Počet slúchadiel

Počet slúchadiel 2 (stereo)
Kód:  JS267c18
Produktové číslo:  23310
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13