Obnoviť stránku

Trust GXT Gaming Bundle 3 v 1 + Far Cry 5

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Trust GXT Gaming Bundle 3 v 1 + Far Cry 5

Už si brúsite zuby na obľúbenú akčnú hru Far Cry 5? Sadnite si k svojmu počítaču s limitovanou edíciou herného príslušenstva a hrou zadarmo. Tento výhodný komplet vám ponúkne množstvo zábavy a napätia, keď sa vydáte do obrovského sveta plného ohromujúcich detailov postáv i okolitej prírody či ľudských obydlí. Iste viete, že je potrebné sa od hier vedieť odtrhnúť, čo bude rovnako neľahká výzva, ako splnenie náročnej misie. V tejto hráčskej súprave získate prvotriedne slúchadlá, vysoko presnú myš, štýlovú podložku s motívom Far Cry a plnú hru ako bonus.

Kľúčové vlastnosti hernej súpravy Trust GXT Gaming Bundle 3 v 1 + Far Cry 5

  • Výhodná súprava slúchadiel, myši s podložkou a novej hry
  • Výborná reprodukcia zvuku a basových vibrácií
  • Mäkké a pohodlné náušníky
  • Citlivý a presný senzor myši
  • Sedem programovateľných tlačidiel
  • Štýlová podložka s herným motívom
  • Obrovské možnosti sveta Far Cry
  • Najnovšie grafické detaily
  • Príbeh plný akcie a napätia

Čo táto špeciálna herná súprava obsahuje?

Herné slúchadlá Trust GXT 344 Creon sú vybavené nastaviteľným mikrofónom a, samozrejme, aj upraviteľným pásom cez hlavu. Majú veľmi mäkké a pohodlné náušníky, ktoré skvele odizolujú prípadný ruch okolia a umožnia vám plne sa ponoriť do zvukov sveta Far Cry. Sú perfektne ergonomicky spracované a môžete sa tak tešiť na vynikajúcu reprodukciu zvuku i basových vibrácií. Okrem toho sú navyše ešte vybavené integrovaným diaľkovým ovládaním hlasitosti či stíšenia mikrofónu.

Herná myš GTX 188 Laban iste upúta už na prvý pohľad plným RGB osvetlením. Okrem toho je perfektne ergonomicky tvarovaná, aby padla priamo do dlane. Vďaka veľmi presnému senzoru pre vás bude pohyb kurzora vždy detailnou ľahkou prácou a vo Far Cry si tak množstvo presného zameriavania užijete do sýtosti. Keďže ide o pokročilú hernú myš, je k dispozícii hneď sedem programovateľných tlačidiel, a aby toho nebolo málo, dokáže si zapamätať až päť hráčskych profilov.

Aby mala myš GTX 188 Laban po čom kĺzať a jej presný pohyb sa odrazil aj do sveta Far Cry, dostanete v neposlednom rade tiež hráčsku podložku s herným motívom. Jej mäkký a odolný povrch výborne odráža senzor myši, vďaka čomu jej poskytuje potrebné presné informácie.

Čo ponúkne Far Cry 5?

Sériu Far Cry od Ubisoftu hráčom určite netreba dlho predstavovať. Nový, už piaty diel, tejto veľmi obľúbenej série vás vtiahne do obrovského sveta, kde budú vaše schopnosti a kreativita testované proti najhoršiemu nepriateľovi, ktorý kedy svet Far Cry videl. Bude len na vás, aby ste dali nádej všetkým obyvateľom Hope City. Grafické spracovanie vás strhne neskutočným pohľadom a skvele prepracovanými detailmi prírody i jednotlivých postáv. Prostredie vám ponúkne pohľad do severoamerickej Montany, kde budete čeliť fanatickému kultu, ktorý terorizuje miestnych obyvateľov. Do akcie doslova vletíte s radom lietadiel, áut a tiež s pestrým arzenálom zbraní.

Parametre a špecifikácia

Rozmery a hmotnosť

Šírka 7 cm
Výška 3,9 cm
Hĺbka 12,8 cm
Hmotnosť 113 g

Pripojenie

Pripojenie Drôtová
Rozhraní USB

Použitie myši

Typ Herná
Určenie Pre pravákov

Senzor

Technológia Optická

Tlačidlá myši

Koliesko Klasické

Ďalšie vlastnosti myši

Podsvietenie RGB

Farba

Farba Sivá

Žáner

Žáner Akčný, Strieľačky

Hodnotenie PEGI

Vekové obmedzenie 18 rokov
Problematickosť obsahu Vulgárna reč, Násilie, Online

Verzia

Platforma PC – škatuľa

Séria

Herné a filmové série Far Cry

Platforma/licencia

Platforma PC
Kód:  JS245h551
Produktové číslo:  22874
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06