Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

TRUST GXT 863 Mazz (US)

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

TRUST GXT 863 Mazz (US)

Herná klávesnica Trust Mazz s dlhou životnosťou a LED osvetlením

Výkonná herná klávesnica Trust GXT 863 Mazz je vybavená celým radom skvelých funkcií, ktoré nadchnú všetkých vášnivých hráčov. Odolné mechanické spínače Outemu Red s veľmi rýchlou odozvou vydržia až 50 miliónov stlačení a technológia Anti-ghosting sa postará o presné ovládanie hry, a to aj keď súčasne stlačíte viac klávesov. Klávesnici Mazz nechýba ani možnosť štýlového podsvietenia klávesov, kedy si môžete vyberať hneď z 14 rôznych farebných režimov s nastaviteľnou úrovňou jasu.

Kľúčové vlastnosti hernej klávesnice Trust GXT 863 Mazz (US)

  • Klávesnica Trust Mazz má odolné mechanické spínače s lineárnou dráhou stlačenia a rýchlou dobou odozvy
  • Spínače Outemu Red majú životnosť až 50 miliónov stlačení
  • Technológia Anti-ghosting N-key rollover sa postará o správnu interpretáciu príkazov, aj keď súčasne stlačíte viac klávesov
  • Špeciálny herný režim umožňuje deaktivovať kláves Windows
  • Trust Mazz ponúka 14 farebných režimov podsvietenia s nastaviteľným jasom
  • Na pripojenie klávesnice slúži štandardný USB 2.0 kábel s dĺžkou 180 cm

Klávesnica Trust GXT 863 Mazz umožňuje pohodlné hranie

Klávesnica Trust Mazz je vybavená odolnými mechanickými spínačmi klávesov OUTEMU Red, ktoré vynikajú rýchlou odozvou a životnosťou až 50 miliónov stlačení, takže môžete bez obáv drviť vašich nepriateľov v herných bitkách. Anti-ghosting technológia s N-key rolloverom zaistí, že každé stlačenie klávesu sa ihneď premietne do hry, aj keď stlačíte viac klávesov naraz. Vďaka hernému módu zostanete vždy v hre, aj keď stlačíte omylom tlačidlo Windows. Klávesnica Trust Mazz za vás teda obstarávšetko potrebné a vy sa tak môžete sústrediť len na hranie.


Mechanické spínače Outemu Red

Odolné mechanické Outemu RED spínače sú navrhnuté pre maximálnu responzivitu a rýchlosť. Ich aktivačná dráha je iba 2 mm a minimálna sila potrebná na aktiváciu spínača je 30 g, takže klávesnica Trust GXT 863 Mazz zaznamená váš príkaz ešte skôr, než si uvedomíte, že tlačíte tlačidlo. Spínače majú lineárnu dráhu stisku bez klasického klapnutia v aktivačnom bode a bez problémov vydržia až 50 miliónov stlačení.


S klávesnicou Mazz zostanete vždy v hre

Klávesnica Trust Mazz disponuje anti-ghostingovou funkciou N-key rollover, ktorá zaručuje, že každé stlačenie klávesu je správne zaznamenané a interpretované, a to aj pri súčasnom stlačení viacerých klávesov. Pri zapnutí herného režimu dôjde k deaktivácii klávesu Windows, takže sa vám už nestane, že v najlepšom momente hry sa omylom prepnete späť na plochu. S klávesnicou Trust GXT 863 Mazz budete jednoducho vždy v hre.

Parametre a špecifikácia

Pripojenie

Pripojenie Drôtová
Rozhraní USB

Určenie klávesnice

Formát klávesnice Štandardná – 100 %
Typ Mechanická

Usporiadanie

Lokalizácia Americká
Typ klávesov Klasické (vysokoprofilové)
Enter Jednoriadkový
Backspace Široký
Ľavý shift Úzky
Kurzorové šípky Široké

Farba

Farba Čierna

Rozmery

Šírka 43,7 cm (437 mm)
Výška 3,5 cm (35 mm)
Hĺbka 13,6 cm (136 mm)

Hmotnosť

Hmotnosť 730 g
Kód:  JS250l5d45a
Produktové číslo:  24200

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09