Obnoviť stránku

TRUST GXT 833 Thado TKL (CZ/SK)

3,6 5 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

TRUST GXT 833 Thado TKL (CZ/SK)

Kompaktná herná klávesnica Trust Thado s farebným LED podsvietením

Každý hráč chce len to najlepšie vybavenie, ktoré mu maximálne uľahčí cestu k víťazstvu. Herná klávesnica Trust GXT 833 Thado nemá numerický blok, takže je o 20 % menšia ako klasická klávesnica. To vám veľmi uľahčí jej prenášanie, napríklad pri multiplayerovom hraní či pri rôznych herných turnajoch. Kovová základňa klávesnice Trust Thado potom zaručuje vysokú pevnosť a odolnosť, pričom LED osvetlenie s breathing efektom dodá vášmu hraniu tú pravú atmosféru.

Kľúčové vlastnosti hernej klávesnice Trust GXT 833 Thado

  • Klávesnica Trust Thado má kompaktný dizajn, takže zaberie menej miesta na stole či v batohu
  • Viacfarebné LED osvetlenie s breathing efektom
  • Technológia Anti-ghosting pre 10 stlačení súčasne
  • Trust GXT 833 Thado má odolné kovové telo a pre lepšiu stabilitu je vybavená protišmykovými gumovými nožičkami
  • Špeciálny herný režim umožňuje deaktivovať kláves Windows
  • Klávesnica Trust Thado má 12 multimediálnych kláves s priamym prístupom
  • Na pripojenie klávesnice slúži štandardný USB 2.0 kábel s dĺžkou 180 cm

Kompaktné Tenkeyless vyhotovenie

Herná klávesnica Trust GXT 833 Thado TKL zaujme na prvý pohľad svojím kompaktným dizajnom bez numerickej časti, vďaka ktorému zaberie len 80 % miesta oproti bežnej klávesnici. To oceníte najmä ak máte na stole obmedzený priestor alebo chcete klávesnicu častejšie prenášať. Nemusíte sa však obávať o jej funkčnosť, klávesnica Trust GXT 833 Thado ponúka všetko, čo sa očakáva od kvalitnej hernej klávesnice.


Klávesnica Trust Thado disponuje mnohými funkciami

Trust GXT 833 Thado je nabitá užitočnými funkciami, ktoré nadchnú každého hráča počítačových hier. Technológia Anti-ghosting sa postará o rýchle a presné ovládanie hry, a to aj keď súčasne stlačíte až 10 kláves – všetky vaše príkazy hra zaznamená. Ak prepnete klávesnicu Thado do herného režimu, zabránite náhodnému návratu na plochu pri stlačení tlačidla Windows. Protišmykové gumové nožičky potom zaistia perfektnú stabilitu klávesnice aj pri najintenzívnejších herných akciách.


S klávesnicou Trust GXT 833 Thado máte dokonalú kontrolu

Počas hrania budete mať úplnú kontrolu nad akoukoľvek situáciou, do ktorej vás protivník dostane. Po skončení hrania vám potom klávesnica Trust GXT 833 Thado poskytne dokonalú kontrolu aj nad všetkými médiami uloženými v počítači. Celkom má klávesnica 12 multimediálnych kláves s priamym prístupom, pomocou ktorých môžete ľahko ovládať prehrávanie hudby či videa, upraviť hlasitosť či začať vyhľadávanie.


Štýlové podsvietenie s breathing efektom

Funkčnosť hernej klávesnice je jedna vec, ale nemenej dôležitý je aj jej vzhľad. Štýlový dizajn klávesnice Trust GXT 833 Thado podtrhuje viacfarebné LED osvetlenie s breathing efektom, čo je cyklické zoslabovanie a zosilňovanie intenzity podsvietenia. Pred každou hernou výzvou sa upokojte pohľadom na osvetlenie klávesnice, sústreďte sa na vašu hernú úlohu a začnite vyhrávať.



Parametre a špecifikácia

Pripojenie

Pripojenie Drôtová
Rozhraní USB

Určenie klávesnice

Formát klávesnice Bez numerickej časti – TKL 80 %
Typ Membránová

Usporiadanie

Lokalizácia Česká, Slovenská
Typ klávesov Klasické (vysokoprofilové)
Enter Dvojriadkový široký
Backspace Úzky
Ľavý shift Úzky
Kurzorové šípky Široké

Farba

Farba Čierna

Rozmery

Šírka 36 cm (360 mm)
Výška 4 cm (40 mm)
Hĺbka 13,5 cm (135 mm)
Kód:  JS250l5d45b
Produktové číslo:  24293

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04