Obnoviť stránku

Trust GXT 363 7.1 Bass Vibration Headset

4,0 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Trust GXT 363 7.1 Bass Vibration Headset

Sluchátka stvořená pro hráče
 

Slúchadlá stvorené pre hráčov

Zháňate štýlové slúchadlá, ktoré ponúkajú skvelý pomer kvality a ceny? Potrpíte si na dokonalé prepracovanie a kvalitný priestorový zvuk? Viac už nehľadajte. Máme pre vás pripravené slúchadlá, ktoré vyhovejú potrebám aj tých náročnejších používateľov.


Počujete každý detail

Doprajte si pohlcujúci zážitok z prostredia všetkých príbehov hier i filmov. Vášmu hraniu dájú úplne novú úroveň a zaručene aj značnú výhodu, dokonalý a plnohodnotný priestorový zvuk formátu 7.1. Presne s nimi lokalizujete, z ktorého smeru sa blížia vaši nepriatelia.

Uslyšíte každý detail
 

Pohodlí na prvním místě
 

Pohodlie na prvom mieste

Náhlavnú audio súpravu si dokonale prispôsobíte vďaka nastaviteľnej dĺžke. Budete tak mať vždy istotu, že vám na hlavu padnú presne tak, ako majú. Užívateľov určite poteší fakt, že slúchadlá sú vybavené 50 mm active bass vibračnými meničmi.


Vybavte sa do bitky

Herné zápasy môžu trvať naozaj dlho. Z tohto dôvodu boli na výrobu slúchadiel použité len tie najlepšie materiály. Mäkké a priedušné náušníky zaručujú maximálne pohodlie aj pri naozajstnom zápolení. Prinesú vám dokonalý komfort aj počas nekonečných bitiek. Na konci budete mať chuť začať hneď znova.

Vybavte se do bitvy
 

Smysl pro design
 

Zmysel pre dizajn

Náušníky sú vybavené osvetlením, vďaka ktorému budete vyzerať skutočne štýlovo. Nechýba tu ani mikrofón pre lepší kontakt so spoluhráčmi. S týmito štýlovými slúchadlami môžete rozbehnúť vaše on-line herné zápolenie okamžite a na plné pecky.

HLAVNÉ PREDNOSTI SLÚCHADIEL

  • Vydarený dizajn
  • Kvalitná zvuková reprodukcia
  • Priestorový zvuk
  • Podsvietený mikrofón a meniče
  • Pohodlné nosenie
  • Tlačidlo pre ovládanie hlasitosti
  • Opletený trojmetrový kábel
  • Pripojenie pomocou USB
  • Určené pre PC a laptop
 

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Modrá
Kód:  JS257s3j
Produktové číslo:  20407
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02