Obnoviť stránku

Trust GXT 344 Creon Gaming Headset

4,4 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Trust GXT 344 Creon Gaming Headset


Moderné herné slúchadlá Trust GXT 344 Creon

Známy výrobca herných periférií Trust prichádza s hlavovým headsetom, ktorý vás dokonale vtiahne do hernej atmosféry. Slúchadlá Creon sú vybavené výkonnými 40 mm meničmi pre kvalitný, mohutný zvuk a nechýba im ani praktický mikrofón. Pomocou neho sa môžete ľahko dohovárať so spoluhráčmi na taktike a keď ho práve nebudete potrebovať, stačí ho stlmiť alebo úplne sklopiť. Vďaka pohodlným čalúneným náušníkom vás slúchadlá nebudú tlačiť ani po hodinách intenzívneho hrania. Samozrejmosťou je aj nastaviteľný náhlavný pás, ktorý sa prispôsobí každej veľkosti hlavy. Slúchadlá Creon bez problému uspokoja požiadavky náročných hráčov a spolu s maximálnym pohodlím a odolnosťou prinášajú ten najlepší zvukový výkon. Sú kompatibilné s PC (Windows 7, 8, 10) a hernými konzolami PlayStation 4 a Xbox One.

Perfektne padnú

Slúchadlá Trust Creon vynikajú mäkkými náušníkmi s jemným a príjemným vystužením, vďaka ktorému vás nebudú nijako obťažovať ani po dlhom nepretržitom hraní. Sú tak ideálne pre každodenné nosenie. Ergonomický tvar slúchadiel s nastaviteľným pásom cez hlavu sadne prakticky každému poslucháčovi. Iste oceníte aj kábel s možnosťou predĺženia. Ten pri použití so stolným počítačom dosiahne až do 2 metrov a pri použití s ??konzolami na 1 meter.

Vyvážený zvuk

So slúchadlami GXT 344 Creon si naplno vychutnáte ako hlboké basy, tak aj dokonalú rovnováhu zvuku v stredných a vysokých frekvenciách. Slúchadlá majú frekvenčný rozsah 20 až 20 000 Hz a citlivosť 118 dB. Hudbu vám naservírujú presne tak, ako sa ju umelci snažili zachytiť. Herný headset Creon je vybavený aj sklopným mikrofónom pre tímovú komunikáciu, ktorý verne a zrozumiteľne zaznamená váš hlas. Vstavané diaľkové ovládanie vám uľahčí nastavovanie hlasitosti alebo stlmenie mikrofónu, ak práve nebudete chcieť aby vás niekto počul.

V balení nájdete

Herný headset Trust GXT 344 Creon
Adaptérový kábel pre PC
Hernú nálepku
Návod na použitie

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna

Platforma

Platforma PC, PlayStation 4, Xbox ONE
Kód:  JS267c9a7
Produktové číslo:  22053
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17