Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Trust GXT 265 Cintar RGB Headset Stand

3,9 11 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
30,90 €

Trust GXT 265 Cintar RGB Headset Stand

Stojanček na slúchadlá Trust GXT 265 Cintar RGB

Stojan na slúchadlá Trust GXT 265 Cintar vám uvoľní priestor na stole a vylepší atmosféru herného kútika. Stojan je určený pre herné headsety a svojím vyhotovením podporuje väčšinu slúchadiel. Vďaka konštrukcii zostane Trust GXT 265 Cintar RGB pevne stáť na stole a na spodnej strane môžete pripojiť dva USB káble pre zapojenie ďalšieho príslušenstva. Trust GXT 265 Cintar RGB je vybavený RGB podsvietením, ktoré si môžete nastaviť podľa svojich predstáv.

Stabilný stojan na slúchadlá Trust

Kvalitne vyhotovený stojan Trust GXT 265 Cintar RGB je vhodný pre umiestnenie prakticky ľubovoľných slúchadiel. Okrem kvalitného spracovania je dôležitá aj mimoriadne stabilná základňa, ktorá zaistí bezproblémové používanie.

Dizajnové RGB podsvietenie stojančeka Trust GXT 265 Cintar RGB

Stojan Trust GXT 265 Cintar obsahuje aj žiadané RGB podsvietenie, ktoré je možné ovládať cez aplikáciu. K počítaču sa pripája pomocou 150-centimetrového kábla. A k dispozícii taktiež získate dva USB porty pre pripojenie napríklad flash disku alebo bezdrôtového prijímača od myši či klávesnice.

Kľúčové vlastnosti stojana Trust GXT 265 Cintar RGB

  • Elegantný stojanček pre odloženie slúchadiel
  • Odolné vyhotovenie so stabilnou základňou
  • Trust GXT 265 Cintar RGB má efektné RGB podsvietenie
  • Na tele stojana sú k dispozícii dva USB porty

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Vlastnosti RGB podsvietenie
Typ držiaka Stolný
Konektory USB-A

Materiál

Materiál Plast

Rozmery

Výška 25,5 cm
Šírka 13 cm
Hĺbka 13 cm
Hmotnosť 362 g

Farba

Farba Čierna
Kód:  JS333a5
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  23647

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12