Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Trust GXT 168 Haze Illuminated Gaming Mouse

4,7 17 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Trust GXT 168 Haze Illuminated Gaming Mouse

Moderná herná myš GXT 168 Haze od Trust

Známy výrobca herných periférií Trust predstavuje štýlovú myš s vysoko presným 4 000 DPI optickým senzorom a 6 programovateľnými tlačidlami, ktoré si môžete nastaviť na najrôznejšie herné príkazy. Vďaka tomu získate náskok pred súpermi a k ??najčastejšie používaným akciám sa dostanete rýchlejšie ako oni. Telo myši Haze je precízne vytvarované, takže vám dokonale padne do dlane a držanie zostane pohodlné aj po mnohých hodinách intenzívneho hrania. Kovové plôšky na spodnej strane sa starajú o rovnako dôležitý hladký sklz po podložke. Tento model hernej myši uspokojí náročných hráčov aj vyznávačov nevšedného dizajnu. Vzhľad myši si prispôsobíte vlastnému vkusu pomocou nastaviteľného RGB podsvietenia.

Experimentujte s rôznymi farebnými variáciami

Herná myš Trust GXT 168 Haze vás nadchne možnosťou zmeny farby podsvietenia, a to v celom spektre RGB. Je len na vás, na ktorú farbu máte práve náladu. Striedajte ich podľa ľubovôle a dodajte univerzálnemu čiernemu vzhľadu myši trochu farebnej šťavy. Vytvorte si svoj jedinečný dizajn a zlaďte myš s vašou existujúcou hernou zostavou. Nastavenie je samozrejme veľmi jednoduché a intuitívne. Pre prispôsobenie svetla je k dispozícii pokročilý softvér, rovnako ako aj pre naprogramovanie tlačidiel a makier.


Trust Haze vás dostane na popredné priečky

Herná myš GXT 168 disponuje precíznym optickým snímačom s citlivosťou až 4 000 DPI. Ten zaisťuje hladký, plynulý a rýchly pohyb nevyhnutný pre sledovanie nepriateľov. Váš cieľ potrebujete zamerať čo najrýchlejšie a najpresnejšie, každá sekunda alebo pohyb vedľa môže rozhodnúť v súperov prospech. Preto by vám vo výbave nemala chýbať kvalitná myš, na ktorú sa môžete v kľúčovom okamihu plne spoľahnúť. Do výhody sa dostanete aj vďaka šiestim programovateľným tlačidlám ideálnym pre zložité makrá. Umožnia vám nakombinovať tú najlepšiu sériu akcií so spustením na jediné kliknutie. Zapojte svoje strategické uvažovanie, vytvorte vlastné špeciálne kombinácie a zaručene prekvapíte vašich nepriateľov. Ani nepostrehnú, odkiaľ vlastne tá zničujúca rana prišla. .

V balení nájdete

Hernú myš Trust GXT 168 Haze Illuminated Gaming Mouse
Hernú nálepku
Návod na použitie

Parametre a špecifikácia

Rozmery a hmotnosť

Šírka 8,5 cm
Výška 4,2 cm
Hĺbka 13 cm

Pripojenie

Pripojenie Drôtová
Rozhraní USB

Použitie myši

Typ Herná
Určenie Pre pravákov

Senzor

Citlivosť 4 000 DPI
Technológia Optická

Tlačidlá myši

Koliesko Klasické

Ďalšie vlastnosti myši

Podsvietenie Viacfarebné

Farba

Farba Čierna
Kód:  JS267c9a6
Produktové číslo:  22331
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16