Obnoviť stránku

Trust GXT 1241 Tidor XL Accessory Pack

4,0 12 hodnotení
Kúpiť s kódom DNIALZA20
Kód bude uplatnený automaticky.
13,19 €
Garancia najlepšej ceny
16,49 €

Trust GXT 1241 Tidor XL Accessory Pack

Puzdro s príslušenstvom pre hernú konzolu Nintendo

Táto praktická súprava doplnkov pre hernú konzolu Nintendo Switch Lite obsahuje odolné puzdro, ochranné sklíčko na displej, štupľové slúchadlá v troch veľkostiach, úložný box na herné karty a handričku na prach. V súprave Trust GXT 1241 Tidor XL teda nájdete všetko potrebné ako na ochranu a údržbu vašej konzoly, tak aj pre príjemný herný zážitok.

Kľúčové vlastnosti súpravy príslušenstva Trust GXT 1241 Tidor XL

  • V praktickej súprave GXT 1241 Tidor XL nájdete odolné puzdro, ktoré absorbuje otrasy a dokonale chráni vašu konzolu Nintendo
  • Puzdro obsahuje sieťovú priehradku pre oddelené uloženie príslušenstva
  • Kryt displeja z tvrdeného skla chráni displej pred poškriabaním bez toho, aby obmedzil jeho funkčnosť
  • Súprava obsahuje handričku na suché aj mokré čistenie a samolepku na odstraňovanie prachu
  • Ďalším dielom sú kvalitné slúchadlá s gumovými štupľami v troch rôznych veľkostiach
  • Pevný úložný box pre bezpečné uschovanie vašich herných kariet

So súpravou Trust GXT 1241 Tidor XL bude vaša konzola v bezpečí

Ak si beriete konzolu Nintendo Switch Lite so sebou na cesty, je potrebné venovať pozornosť jej bezpečnému uloženiu. V súprave Trust GXT 1241 Tidor XL nájdete všetko potrebné pre dokonalú ochranu samotnej konzoly aj vašich obľúbených hier. Navyše súprava obsahuje tiež kvalitné slúchadlá, ktorá vám umožnia užiť si naplno vaše obľúbené herné tituly.


Odolné puzdro absorbujúce nárazy

Hlavnou súčasťou súpravy Trust GXT 1241 Tidor XL je odolné puzdro absorbujúce nárazy, ktoré bezpečne ochráni vašu konzolu, pokiaľ ju práve nepoužívate. Puzdro obsahuje sieťovanú priehradku na ďalšie príslušenstvo, napríklad na kvalitné slúchadlá s tromi rôznymi veľkosťami ušných štupľov, ktorá vám sprostredkujú dokonalý zvuk vašich hier.


Dokonalá ochrana displeja vašej konzoly

Tretím dielom súpravy Trust GXT 1241 Tidor XL je ochranný kryt z odolného tvrdeného skla, ktorý spoľahlivo ochráni displej vašej konzoly pred poškriabaním bez toho, aby obmedzoval jeho funkčnosť. V súprave nájdete aj handričku na mokré aj suché čistenie a praktickú samolepku na odstraňovanie prachu, pomocou ktorých môžete displej dokonale vyčistiť, než nainštalujete ochranný kryt.


Príslušenstvo GXT 1241 Tidor XL vám uľahčí hranie

Posledným dielom súpravy Trust GXT 1241 Tidor XL je pevný uzatvárateľný box, do ktorého bezpečne uložíte až 4 herné karty. Schránku môžete pohodlne uložiť do puzdra k ostatnému príslušenstvu a brať kamkoľvek so sebou. Vaše obľúbené hry tak budete mať vždy ihneď po ruke.


Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Typ Kufrík
Ďalšie vlastnosti Priestor na ovládač, Priestor na herné karty, Priestor na pamäťové karty, Priestor na kabeláž
Farba Čierna

Určenie

Vhodné pre Switch Lite
Kód:  JS250a5b1
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  23739

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19