Obnoviť stránku

Trust GXT 1160 Vero Streaming Webcam

4,7 23 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Trust GXT 1160 Vero Streaming Webcam


Streamujte ako profesionáli s webkamerou Vero Trust

Zháňate výbavu pre streamovanie na YouTube, Twitch alebo napríklad pre videohovory cez Skype? Potom spozornite, pretože Trust prichádza s kompaktnou webkamerou GXT 1160 Vero určenou priamo pre online streamovanie videí cez najrôznejšie servery. Kamera využíva vysoko citlivý Full HD senzor, ktorý zaisťuje dokonale ostré snímanie s rozlíšením až 8 megapixelov (3 840 × 2 160). Video zaznamenáva rýchlosťou 30 snímok za sekundu v maximálnom rozlíšení 1 920 × 1 080. S touto výbavou budú všetky vaše videá na profesionálnej úrovni. Môžete ich doplniť aj hlasovým komentárom, kamera má totiž priamo v sebe zabudovaný kvalitný mikrofón. Ten sa postará o verné a prirodzené zachytenie nahrávaného zvuku. Vďaka funkcii automatického vyváženia bielej nie je problém streamovať video v akýchkoľvek svetelných podmienkach. Fixované zaostrenie vám zase pomôže docieliť jasný a ostrý obraz.

Iba zapojíte a môžete začať

Webkamera Trust GXT 1160 Vero je perfektným riešením pre vkladanie videí na YouTube, herný Twitch a ďalšie platformy. Streamuje v rozlíšení 1 080p s rýchlosťou 30 snímok za sekundu, takže zachytí naozaj každý detail. Výsledkom sú kvalitné videonahrávky, za ktoré vás pochváli nejeden odberateľ. Webkameru môžete pripevniť k displeju vášho notebooku alebo PC monitoru pomocou inteligentne riešeného stojana s integrovanou úchytkou. Hodí sa aj na ďalšie ploché povrchy, záleží len na vás, aké kompozície chcete docieliť. S počítačom alebo laptopom webkameru prepojíte pomocou USB kábla dlhého 150 centimetrov. Pripojenie prebieha prostredníctvom rozhrania USB 2.0. Vďaka technológii plug-and-play nemusíte strácať čas s inštaláciou ovládačov, kamera totiž začne fungovať ihneď po zapojení. Je kompatibilná s operačnými systémami Windows 7, 8 a 10.

V balení nájdete

Full HD webkameru Trust GXT 1160 Vero
Používateľskú príručku

Parametre a špecifikácia

Rozlíšenie

Maximálne rozlíšenie videa Full HD (1920 × 1080 px)

Vlastnosti

Vlastnosti Pevné ostrenie
Zorný uhol 55 °
Clona 2,1

Rozmery a hmotnosť

Šírka 9 cm
Výška 5,4 cm
Hĺbka 6,2 cm
Hmotnosť 125 g

Farba

Farba Čierna

Podporované OS

Podporovaný operačný systém Windows 11, Windows 10, Windows 8, Windows 7
Kód:  JS267c9a11
Produktové číslo:  22397
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11