Obnoviť stránku

Trust Emita USB Studio Microphone

4,8 21 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
77,90 €

Trust Emita USB Studio Microphone


Špičkový zvuk s mikrofónom Emita od Trust

Zháňate mikrofón, s ktorým dokážete nahrať prakticky akýkoľvek zvukový záznam v štúdiovej kvalite? Potom zbystrite pozornosť, pretože Trust prichádza s profesionálnym štúdiovým mikrofónom GXT 252 Emita ideálnym pre streamovanie na portáloch YouTube, Facebook, alebo Twitch. Využijete ho ale aj pre rôzne podcasty a hudbu hranú akustickými nástrojmi. Emita vyniká presnou kardiodovou charakteristikou, ktorá zaznamenáva zvuk jasne a bez šumu v pozadí. Okrem vysokej zvukovej kvality vás tento ručný mikrofón poteší aj kompaktnými rozmermi. Skvele sa hodí na domáce použitie, dobre sa s ním pracuje a na jeho používanie vám úplne stačí obyčajný stolný počítač, alebo notebook. Mikrofón k nim pripojíte pomocou bežného USB kábla. Kábel dlhý 1,8 metra nájdete priamo v balení, takže môžete mikrofón hneď začať používať.

Profesionálne nahrávanie hlasu aj nástrojov

Mikrofón Trust Emita GTX 252 je perfektným riešením napríklad pre tých, ktorí vkladajú videá na YouTube, herný Twitch, alebo Facebook. Všetky zvukové nahrávky zhotovené pomocou mikrofónu Emita budú pôsobiť profesionálnym dojmom, čo zaručene ocení každý, kto si vaše výtvory pustí. Rozlúčte sa konečne s nežiaducimi šumami, ruchmi a chybami vzniknutými nedostatočne kvalitným nahrávaním. S Emita Trust sa môžete spoľahnúť na vždy prvotriedny zvuk, či už snímate záznam hlasového prejavu, alebo akustickej hudby.

Pohodlné prenášanie

Pre ešte kvalitnejší záznam výrobca Trust k mikrofónu pribalil ťažký kovový stojan, antivibračný držiak a veľký dvojitý pop filter. Určite sa vám bude hodiť aj odolné prepravné puzdro z hliníka, ktoré je tiež súčasťou balenia. Ľahko do neho uložíte mikrofón spolu s potrebným príslušenstvom a celú zostavu kamkoľvek prepravíte. Pri transporte vás poteší aj nízka hmotnosť mikrofónu len 300 gramov a menšie rozmery 47 × 160 milimetrov. Mikrofón je veľmi univerzálny a poskytne vám profesionálny zvukový výkon aj bez rozľahlého a špičkovo vybaveného štúdia. Úplne vystačíte so stolným počítačom, alebo notebookom, čo je rozhodne veľké plus.

Mikrofon Trust GXT 252 Emita – puzdro
Mikrofon Trust GXT 252 Emita – príslušenstvo

Parametre a špecifikácia

Charakteristika mikrofónu

Zásada Kondenzátorový (elektretový)
Smerová charakteristika Smerový (kardioida)
Typ mikrofónu Stolný
Frekvencia od 18 Hz
Frekvencia do 21 000 Hz
Impedancia 200 Ohm
Citlivosť -35 dB

Pripojenie

Pripojenie USB
Dĺžka kábla 1,8 m

Vlastnosti

Súčasť balenia Ochrana proti vetru ("vinšus"), Pop filter
Vhodné pre Mluvené slovo

Rozmery

Šírka 47 mm
Výška 160 mm
Hĺbka 47 mm

Hmotnosť

Hmotnosť 300 g
Kód:  JS258d3a
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  21753
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13