Obnoviť stránku

TrueLife Care Q7 modro-biely

4,2 424 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
29,90 €

TrueLife Care Q7 modro-biely

Bezkontaktný teplomer TrueLife Care Q7

Využíva technológiu infračerveného žiarenia a dosahuje tak behom okamihu veľmi presných výsledkov. Teplomer stačí priblížiť k predmetu a do jednej sekundy získate výsledok merania.

TrueLife Care Q7

Kľúčové vlastnosti:

  • presnosť merania až 0,2 °C
  • Podsvietený displej
  • výsledok merania do 1 sekundy
  • až 40.000 meraní na jednu batériu
  • pamäť na 32 meraní
  • upozornenie na zvýšenú teplotu

TrueLife Care Q7

Meranie telesnej teploty

S teplomerom možno merať v dvoch režimoch. Prvým z nich je meranie telesnej teploty. Teplomer je veľmi presne kalibrovaný. Kalibráciu vykonáva tiež automaticky  pri každom spustení a vďaka tomu dosahuje veľmi presných výsledkov s odchýlkou 0,2 °C. Telesnú teplotu možno merať v rozmedzí 32 - 42,5 °C.


Meranie teploty povrchov

Druhým režimom je potom meranie teploty povrchov. Pracovným rozmedzím tohto režimu je 0 - 100 °C. Vďaka takto veľkému rozmedziu sa teplomer stane veľmi užitočným pomocníkom. Behom okamihu vám zobrazí povrchovú teplotu prakticky akéhokoľvek predmetu v domácnosti, ako napríklad fľaše s mliekom, kúpeľ pripravená na kúpeľ dieťaťa, jedla alebo tiež teploty v miestnosti.

TrueLife Care Q7


Výsledok merania do 1 sekundy

Veľkou výhodou bezkontaktného merania je jeho rýchlosť. Výsledok merania získate do 1 sekundy od stlačenia tlačidla.

TrueLife Care Q7

TrueLife Care Q7

Presnosť merania 0,2 °C

Teplomer TrueLife Care Q7 využíva technologické novinky spätného rozboru infračerveného lúča. Vďaka tomu sa dosahuje výnimočne presných výsledkov.


Podsvietený LCD displej

Nemusíte rozscecovat, ani vychádzať z miestnosti. Výsledok merania si môžete prečítať aj za tmy stlačením tlačidla, ktoré podsvieti displej. A vaše dieťa pri tom môže spokojne spať.

TrueLife Care Q7

TrueLife Care Q7

Až 40.000 meraní na jednu batériu

Automatické vypínanie teplomeru a úspornosť technológie merania zaručuje veľmi dlhú životnosť batérie. Na jednu batériu je tak možné vykonať až 40.000 meraní.


Pamäť na 32 meraní

Záznamy o vývoji teploty povedie teplomer za vás. V pamäti teplomera sa automaticky ukladajú výsledky posledných 32 meraní.

TrueLife Care Q7

TrueLife Care Q7

Upozornenie na zvýšenú teplotu

Súčasťou nastavenia teplomera je tiež funkcia upozornenia na zvýšenú teplotu. V prípadoch, kedy je nameraná teplota vyššia, než hodnota zvýšenej teploty, vás teplomer na túto skutočnosť upozorní zvukovým signálom. Hodnotu zvýšenej teploty môžete nastaviť podľa potreby.


Jednoduchá obsluha a ovládanie

Vďaka ergonomickému tvaru teplomer skvele padne do ruky. Meranie možno vykonať jednoduchým stlačením jedného tlačidla. Teplomer sa automaticky zapne, zobrazí výsledok merania a pri nečinnosti sa opäť automaticky vypne. Všetky nastavenia je potom možné vďaka rozloženiu tlačidiel a intuitívnemu menu nastaviť ľahko jedným prstom.

TrueLife Care Q7

TrueLife Care Q7

Vhodný aj pre zvieracích miláčikov

Vďaka bezkontaktnej technológii sa stane teplomer TrueLife Care Q7 naozaj všestranným pomocníkom domácnosti. Môžete sa s jeho pomocou totiž starať aj o zdravie štvornohých maznáčikov. Teplomer stačí namieriť na vnútrajšok ucha (alebo inú odhalenú časť tela od chlpov) a získate behom okamihu telesnú teplotu vášho domáceho maznáčika.

Nezabudnite: Vnútorná teplota zvierat je odlišná od ľudskej. Napríklad u psov sa štandardne pohybuje v rozmedzí 37,5 - 39,0 °C.

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Bezkontaktný – infračervený
Spôsob použitia Do ucha, Na čelo, Na spánok

Špeciálne funkcie

Rýchlosť merania 1 s

Rozsah merania

Minimálna teplota 32 °C
Maximálna teplota 42,5 °C

Možnosť prepnutia °C na °F

Možnosť prepnutia °C na °F ÁNO

Typ napájania

Typ napájania 9V
Kód:  CH750
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  CAREQ7BLU
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08