Obnoviť stránku

TrueCam M9 GPS 2.5K (s hlásením radarov)

2,9 12 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

TrueCam M9 GPS 2.5K (s hlásením radarov)

TrueCam M9 GPS 2.5K – maximálne detaily z každej jazdy





Jazda v 2.5K rozlíšení

Vyššie rozlíšenie = vyššia istota. Kamera do auta TrueCam M9, poslúži pri problémoch rovnako dobre profesionálnym aj sviatočným vodičom. Rozlíšenie 2.5K so snímkovou frekvenciou 30 fps zabezpečí dostatočne detailný obraz vozovky aj jej okolia. Poznávacie značky aj tváre ostatných účastníkov cestnej premávky budú zreteľné, takže video budete môcť v prípadepotrebypoužiť ako dôkaz.


Špičkové nočné video s kamerou TrueCam M9 GPS 2.5K

Špičková optika kamery TrueCam M9 GPS 2.5K zaručuje bezkonkurenčný obraz aj za tmy. Situáciu pred vozidlom dokáže zreteľne zaznamenať aj v noci mimo mesta, a to vrátane čitateľných ŠPZ. Nezaskočia ju ani svetlá protiidúcich vozidiel.


Peniaze za pokuty zostanú vo vašom vrecku

Vyhnite sa pokutám za porušenie predpisov – kamera TrueCam M9 GPS 2.5K vás upozorní na rýchlostné radary a križovatky s detekciou jazdy na červenú. Aktuálne ich obsahuje vyše 50 tisíc a zoznam priebežne aktualizujeme. Nové dáta si môžete sťahovať bezplatne. Vstavaná GPS kameryTrueCam M9 GPS 2.5K umožňuje do záznamu vkladať údaj o rýchlosti jazdy a neskôr si priebeh jazdy prejsť.

Nenápadná ochrana kamery TrueCam M9 GPS 2.5K s najľahšou inštaláciou

Nenápadnú a štíhlu kameru TrueCam M9 je možné umiestniť na čelné sklo do priestoru za spätným zrkadlom, kde nebude prekážať vo výhľade a zároveň nebude priťahovať pozornosť v zaparkovanom vozidle. Upevnenie kamery TrueCam M9 GPS 2.5K do magnetického držiaka je rýchle, pohodlné a maximálne spoľahlivé.


Bezdrôtové ovládanie kamery TrueCam M9 GPS 2.5K z mobilu

Palubná kamera TrueCam M9 sa obsluhuje úplne jednoducho z mobilného telefónu cez WiFi. Po spárovaní všetko zariadite z prepracovanej aplikácie – nastavenie aj stiahnutie videonahrávok.


Rekordná životnosť a bezpečie s kamerou TrueCam M9 GPS 2.5K

Ako zdroj energie sme pri TrueCam M9 použili superkondenzátor namiesto obvyklej dobíjacej batérie. Dôvodom je lepšie zvládanie zmien teploty, vyššia spoľahlivosť a bezpečnosť a predovšetkým podstatne dlhšia životnosť. Kondenzátor musí byť stále pripojený k zdroju, ale to sa pri palubnej kamere rozumie samo sebou.

Zlepšite si kameru M9ku doplnkami

Autokamera TrueCam M9 v základnom balení ponúka všetko, čo potrebujete na zvýšenie svojej bezpečnosti na ceste. Jej možnosti napriek tomu môžete ešte rozšíriť ďalším príslušenstvom, napríklad spätnou kamerou s Full HD záznamom, ktorá sa umiestňuje na zadné sklo, alebo polarizačným filtrom, ktorý vás zbaví nepríjemných odleskov v obraze.



Kamera do auta TrueCam M9 GPS 2.5K

Podpora až 128 GB microSD

Kamera TrueCam M9 GPS 2.5K automaticky prepisuje staré záznamy, takže sa jej miesto nikdy neminie, ale nie je od veci mať uložené z cesty čo najviac. Vopred neviete, ktorý okamih sa môže neskôr ukázať ako kritický. Autokamera TrueCam M9 podporuje pamäťové karty do kapacity 128 GB.

Kamera do auta TrueCam M9 GPS 2.5K

Kodek H.265 pre úsporu miesta

Kamera TrueCam M9 GPS 2.5K zaznamenáva video pomocou moderného úsporného kodeku H.265, ktorý dokáže video viac komprimovať bez straty kvality. Dokáže preto na pamäťovú kartu uložiť väčšiu celkovú dĺžku záznamu.

Kamera do auta TrueCam M9 GPS 2.5K

Kamera TrueCam M9 GPS 2.5K s WDR

Široký dynamický rozsah pomáha vyriešiť problém, ktorý kamery mávajú pri ostrých prechodoch svetla – napríklad na výjazde z tunela, alebo pri míňaní protiidúcich áut v noci.

Kamera do auta TrueCam M9 GPS 2.5K

Šetrič displeja kamery TrueCam M9 GPS 2.5K s tachometrom

Ak vás obraz z kamery TrueCam M9 GPS 2.5K ruší, môžete aktivovať šetrič obrazovky. Ten môže na základe údajov z GPS zobrazovať aj aktuálnu rýchlosť jazdy.

Kamera do auta TrueCam M9 GPS 2.5K

Parkovací režim kamery TrueCam M9 GPS 2.5K

Ten, kto vám odrel blatník na parkovisku už nezostane anonymný, pretože kamera dokáže ustrážiť aj zaparkované auto. Nechajte ju zapojenú do napájania a senzor kamery TrueCam M9 GPS 2.5K automaticky spustí nahrávanie, kedykoľvek zaznamená náraz.

Kamera do auta TrueCam M9 GPS 2.5K

Polarizačné filtre pre najlepší záber (doplnkovo)

Polarizačné filtre, ktoré sa jednoducho magneticky upevňujú pred objektív, potláčajú nežiaduce odlesky, napríklad na čelnom skle a zlepšujú ostrosť obrazu.

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna

Vstupy a výstupy

Dátové rozhrania Bezdrôtové rozhranie WiFi, Bezdrôtové rozhranie GPS, Rozhranie Micro USB

Obsah balenia

Obsah balenia Používateľská príručka, USB kábel, Napájací kábel/adaptér, Nabíjačka do auta, Držiak
Počet objektívov 2

Pamäť a ukladanie

Typ pamäťovej karty micro SD, micro SDHC, micro SDXC
Podporované video formáty H.264, MP4, H.265
Max. veľkosť SD karty 128 GB

Rozmery a hmotnosť

Hmotnosť 64 g
Šírka 6,9 cm
Výška 4,5 cm
Hĺbka 3,4 cm

Hlavný

Uhol záberu 150 °
Rozlíšenie snímača 8 Mpx
Uhlopriečka displeja 2 "

Parametre videa

Maximálne rozlíšenie videa 2560×1440
Ozvučenie videa Stereo

Typ a funkcie

Typ Profesionálny, Do auta, Do auta – duálny
Funkcie Magnetický držiak, GPS, Nahrávanie v slučke, Detekcia radarov, Automatické spustenie, Ochrana súborov, Parkovací režim, G-senzor

Batéria

Typ napájania Micro USB kábel
Kód:  CH690f
Produktové číslo:  TRCM9G25K
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06