Obnoviť stránku

TRISTAR WK-3219

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

TRISTAR WK-3219

Spoločnosť Tristar patrí medzi renomované výrobcu, ktorá sa špecializuje na domáce spotrebiče. S holandskou precíznosťou ide tiež ruka v ruke spoľahlivosť aj dôraz na estetický zážitok. Štýlová varná kanvica s označením WK-3219 disponuje výkonom 2400 W a zariadi pre vás rýchle ohriatie aj pomerne veľkého množstva vody. Kapacita na hranici 1,7 litra je viac ako dostatočná.
Nerezový materiál si udrží dlhodobo konzistentné povrch bez najmenšieho opotrebovania. Pri každodennom používaní uvítate stredovou 360 ° otočnou základňu, ktorá vám zaistí jednoduchú manipuláciu. Vykurovacie teleso je kompletne ukryté a nechýba ani vyberateľný filter pre zachytenie nečistôt a usadenín. Dobre tvarovaná rukoväť disponuje protišmykovou úpravou. Vyspelé bezpečnostné funkcie dodajú kľud a pohodu aj zapomětlivým užívateľom.
Parametre a špecifikácie:
Výkon:
2400 W
Objem:
1,7 l
Materiál:
Nerez
Funkcie:
Filter pre zachytenie nečistôt a usadenín (vyberateľný, umývateľný)
Integrované vykurovacie teleso
Stredový 360 ° konektor
Prepínač zapnuté/vypnuté s podsvietením
Úložný priestor pre šnúru
Ukazovateľ hladiny vody
Farebné prevedenie:
Fialové

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál Plast
Kód:  JQ711s3
Produktové číslo:  8713016032195

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01