Obnoviť stránku

Tristar OV-1446

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Tristar OV-1446

Zápasíte s miestom v kuchyni a nechcete sa vzdať možnosti pečenia? Nevzdávajte to, s mini rúrou od výrobcu Tristar budete mať k dispozícii všetky výhody klasickej rúry a pritom ju môžete mať postavenú na stole. Bravúrne zvládne nielen piecť, ale aj grilovať a rozmrazovať. Tešiť sa môžete aj na funkciu konvekcie, ktorá cirkulujúcim horúcim vzduchom zaistí ešte zdravšiu prípravu jedla. Svojimi kompaktnými rozmermi a objemom 38 litrov vám poskytne priestor na prípravu jedla a pritom nezaberie viac miesta, než je nutné. Vyberte vhodný program, jeden z piatich stupňov nastavenia teploty a vykúzlite si pečené delikatesy aj v priestorovo malých kuchyniach. 

Kľúčové vlastnosti

  • Stolná elektrická rúra s funkciou konvekcie
  • Úsporné rozmery a objem 38 l
  • Vnútorné osvetlenie pre maximálny prehľad
  • Rozmrazuje, pečie aj griluje
  • Praktická úchytka na grilovaciu mriežku
  • Časovač na 60 minút
  • Moderný vzhľad v čiernom prevedení

Varte chytro a zdravo

Nenechajte sa obmedzovať priestorom alebo možnosťami kuchyne. Pripravte si zapečené chuťovky, pečené či grilované mäso, zeleninu, ryby, alebo oslňte perfektným múčnikom. S tým všetkým si rúra hravo poradí. Jednoducho pripravte pokrm, nastavte teplotu i program ohrevu a využite funkciu časovača. Vďaka nemu sa nemusíte o nič ďalšie starať a môžete sa venovať inej práci v kuchyni alebo si oddýchnuť a v pokoji vyčkať na dokončenie pečenia.

Funkciou konvekcie sa horúci vzduch vďaka vetráku dostáva rovnomerne do všetkých častí rúry, pečenie sa tak stáva oveľa efektívnejšie a vy ušetríte čas aj energiu. Jedlo si vďaka tejto príprave navyše zachováva svoju čerstvosť. Vyskúšajte sami, aké výhody vám tento spôsob prípravy jedla prinesie. 

Doplňujúce informácie

Príslušenstvo:

  • Grilovacia mriežka
  • Plech na pečenie
  • Rukoväť pre vybratie mriežky alebo plechu

Vnútorný priestor rúry:
42 × 23 × 35 cm

Hmotnosť:
9,3 kg

 

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna

Rozmery

Výška 31,5 cm
Šírka 56 cm
Hĺbka 42,3 cm

Typ

Typ Teplovzdušná

Vlastnosti

Objem 38 l
Príkon 2 000 W

Funkcie

Funkcie Termostat, Časovač
Programy rúry Gril, Horný ohrev, Spodný ohrev
Kód:  TRIMT001
Produktové číslo:  OV-1446c
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04