Obnoviť stránku

Tristar FO-1106

4,5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Tristar FO-1106

Súprava Fondue Tristar FO-1106 prinesie do vašej kuchyne radosť zo spoločného stolovania s rodinou či priateľmi. Súprava je vhodná až pre osem osôb a môžete ju použiť pre prípravu čokoládových, syrových alebo mäsových fondue. Tento veľmi obľúbený pokrm pochádza zo Švajčiarska a je ideálny pre servírovanie priamo na stole. Všetky suroviny pripravíte na stôl ešte surové a každý si potom svoju porciu tepelne pripravuje a dochucuje sám. Stolovanie a spoločná konverzácia tak môže trvať aj niekoľko hodín.

Hlavné prednosti

  • Súprava pre prípravu rôznych druhov fondue (syrové, čokoládové... )
  • Vhodné až pre 8 osôb
  • Nádoba z nehrdzavejúcej ocele s objemom 1,3 l
  • Vrátane 8 vidličiek z nehrdzavejúcej ocele
  • Nastaviteľný integrovaný termostat
  • Svetelná indikácia napájania
  • Možno umývať v umývačke riadu

Skvelé vybavenie

Súprava pre fondue sa skladá z nádoby z nehrdzavejúcej ocele
s objemom 1,3 l a ôsmich vidličiek z nehrdzavejúcej ocele, ktoré sú na konci ozdobené rôznou farbou pre ich jednoduché rozlíšenie. Každý má k dispozícii svoju vlastnú farbu a môže rovnakú vidličku používať počas celého stolovania. Prístroj je vybavený nastaviteľným integrovaným termostatom, nechýbajú ani protišmykové nohy, svetelná indikácia napájania či úložný priestor pre napájací kábel. Čistenie prístroja je veľmi jednoduché, všetky diely možno umývať v umývačke riadu. Vychutnajte si výborné fondue a užite si pohodové chvíle so svojimi blízkymi.

 

Parametre a špecifikácia

Typ

Počet osôb 8
Typ ohrevu Elektrický ohrev
Materiál Oceľ
Podľa typu fondue Slané
Kód:  JQ710t1a
Produktové číslo:  FO-1106

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16