Obnoviť stránku

Tristar AT-5450

3,3 11 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Tristar AT-5450

Pripravte sa na horúce letné dni! Ochladzovač vzduchu Tristar je perfektný alternatívou ku klimatizáciu za prijateľnú cenu. Zaistí ochladenie aj zvlhčenie vzduchu ako v domácnostiach, tak v menších kanceláriách. Umožňuje výber z piatich rôznych nastavení intenzity ochladzovania. Disponuje nastaviteľným časovačom so signálom na 1 - 8 hodín, možnosťou prepnutia do oscilujúceho režimu prúdenia vzduchu a indikátorom zapnutia / vypnuti so svetelnou kontrolkou. Vďaka praktickým kolieskam aj integrované rukoväte je ľahko premiestniteľný na miesto potreby a navyše nastavenie všetkých funkcií hravo zvládnete z kresla s pomocou diaľkového ovládania.

Perfektný alternatíva ku klimatizácii

  • Päť rôznych nastavení intenzity chladenia
  • Nastaviteľný časovač na 1 - 8 hodín
  • Prietok vzduchu: 928 m3 / hodina
  • Úroveň hluku: 63.10 dB
  • Oscilačná režim prúdenia vzduchu
  • On / Off prepínač so svetelnou signalizáciou
  • Diaľkové ovládanie
  • Nádoba na vodu s objemom 4,5 litra
  • Integrovaná držadlá a kolieska pre jednoduché premiestnenie

Vzduch chladí aj zvlhčuje

Mobilný ochladzovač vzduchu pracuje na princípe premeny vody na vodnej pary, čím dochádza k efektívnemu a úspornému ochladzovanie okolitého vzduchu. Toto praktické zariadenie premení horúcou rozpálenú miestnosť v príjemné miesto k životu. Je vhodný predovšetkým pre rýchle a nárazové použitie, pretože vďaka už spomínanému princípu chladenia dosiahne viditeľný ochladenie počas krátkej chvíle. Veľmi rýchleho ochladenia sa dočkáte predovšetkým v menších miestnostiach, pre ktoré je tiež pre svoje kompaktné prevedenie primárne určený. Ide o ideálny prístroj všade tam, kde štandardné ventilátory neposkytujú dostatočné chladenie a klasická klimatizácie nie je ekonomicky výhodnou alternatívou

Ďalšie informácie

Rozmery (cm):
28,5 × 30,5 × 73,8

Hmotnosť (kg):
6,4

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Biela

Vlastnosti

Objem nádržky na vodu 4,5 l

Základné informácie

Príkon 70 W
Funkcie Diaľkové ovládanie, Oscilácia, Časovač
Počet rýchlostí 5
displej Nie
Prietok vzduchu 928 m3/h

Hlučnosť

Maximálna hlučnosť 63 dB

Rozmery a hmotnosť produktu

Výška 71 cm
Šírka 36,5 cm
Hĺbka 30 cm
Hmotnosť 6,4 kg
Kód:  TRIOCH001a
Produktové číslo:  AT-5450
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04