Obnoviť stránku

TRISTAR AC-5517

4,2 6 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

TRISTAR AC-5517

Panuje vonku horúco, ortuť teplomera cez deň dosahuje až na magickú tridsiatku a ani cez noc príliš neklesá? Snažíte sa zo všetkých síl vyvetrať váš príbytok, ale vaše snaženie je bez výsledku? Týmto dňom už definitívne odzvonilo, a to vďaka mobilnej klimatizácii TRISTAR AC-5517. Tá sa perfektne hodí predovšetkým do podkrovných bytov, do paneláku aj do kancelárií bez klimatizácie, skrátka všade tam, kde chcete v horúcich dňoch pocítiť závan chladivého vzduchu.

Kľúčové vlastnosti mobilnej klimatizácie TRISTAR AC-5517

  • Výkon chladenia 2,05 kW (7 000 BTU)
  • Ideálna do miestností s veľkosťou až 40,5 m3
  • Nízka úroveň hlučnosti v prevádzke (55 dB)
  • Diaľkové ovládanie
  • Klimatizácia sa radí do energetickej triedy A
  • Súčasťou balenia je aj teleskopická lišta a hadica na odvod horúceho vzduchu

Chladný vzduch aj v horúcich dňoch

Klimatizácia Tristar AC-5517 s prietokom vzduchu 350 m3 za hodinu zaručí takmer okamžité ochladenie miestnosti vo veľkosti až 40,5 m3 a udrží takú teplotu, akú si nastavíte. Jednoducho ju stačí postaviť tam, kde ju chcete mať, zapnúť a užívať si príjemné chladenie. Teplotu, časovač či rýchlosť ventilátora môžete ovládať pomocou tlačidiel v hornej časti prístroja, kde nájdete aj displej, ktorý vás spoľahlivo informuje o práve nastavenej teplote. Ak sa vám ale nebude chcieť vstávať od rozrobenej práce, poslúži vám diaľkové ovládanie, pomocou ktorého si môžete teplotu regulovať na diaľku.

Stopercentné chladenie s nízkou spotrebou

Výhodou mobilných klimatizácií je to, že ich nepotrebujete nikam zložito inštalovať, takže je možné ľahko presúvať na iné miesta. Mobilná klimatizácia TRISTAR AC-5517 odvedie všetok horúci vzduch pomocou hadice von. Ku klimatizácii je dodávaná tiež teleskopická lišta, ktorú možno v pootvorenom okne vložiť medzi rám a okenné krídlo. To zaistí, že sa teplý vzduch nebude vracať späť do miestnosti a klimatizácia teda bude pracovať na 100 %. Energetická trieda A, do ktorej prístroj spadá, zaručí šetrnosť k životnému prostrediu nízkou spotrebou energie.

Parametre a špecifikácia

Hmotnosť

Hmotnosť 25 kg

Energetické parametre klimatizácií

Vlastnosti

Funkcie S odvlhčovaním, S ventilátorom, S časovačom, S diaľkovým ovládaním

Rozmery

Výška 77 cm
Šírka 34 cm
Hĺbka 47 cm
Kód:  TRIKL001a
Produktové číslo:  AC-5517
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02