Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Trinity ZERO, čierny

35,90 €

Trinity ZERO, čierny

Ručný kávovar Trinity ZERO vám pripraví lahodnú kávu prakticky kdekoľvek. Vyniká svojím jedinečným patentovaným dizajnom a veľmi jednoduchou obsluhou. Nádobku na kávu stačí naplniť čerstvo namletou kávou, do vodnej komory pridáte horúcu vodu a následne ručne natlakujete komoru pomocou 10 – 15 stlačení stredovej pumpy. Celý tento proces vám zaberie približne minútu a výsledkom bude skvelá káva, ktorá je zlatým stredom medzi espressom a kávou prekvapkávanou. Pákový kávovar disponuje veľmi nízkou hmotnosťou a kompaktnými rozmermi, môžete si ho tak vziať skutočne kamkoľvek na cesty. Všetky jeho časti sú navyše 100 % recyklovateľné. Ručný kávovar Trinity ZERO je ideálnym pomocníkom pre všetkých milovníkov kávy. 

Kľúčové vlastnosti ručného kávovaru Trinity ZERO, čierneho

  • Kávovar pákový s jedinečným patentovaným dizajnom
  • Vyniká veľmi jednoduchou obsluhou
  • Proces prípravy kávy zaberie približne minútu
  • Ručný kávovar Trinity ZERO disponuje veľmi nízkou hmotnosťou a kompaktnými rozmermi
  • Ideálny na cestovanie
  • Všetky jeho časti sú 100 % recyklovateľné
  • Farebné vyhotovenie: čierne

Rozmery:
9 × 6,5 cm

Hmotnosť:
115 g

Kód:  TRIRK396
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  7899

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13