Obnoviť stránku

Tribe 8GB Bart

4,7 6 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Tribe 8GB Bart

Flash disk Tribe v podobe postavičky Barta je jedným z tematickej série Simpsonovci. Ponúka kapacitu 8 GB a rozhranie USB 2.0 s rýchlosťami až 25 MB/s pri čítaní a až 7 MB/s pri zápise. USB flash disky sú vyrobené z mäkkej gumy, Vybavené uzáverom a retiazkou, vďaka ktorému je možné flash disk používať ako kľúčenku. USB Flash disky Tribe sú zaujímavým darčekom pre vaše deti.
Bart chce mať všetko a obyčajne to aj dostane, čo je často viac, než očakával. Jeho energetické eskapády štedro podporované syntetickou sirupovitou dobrotou Squishee z Kwik-E-Marte drží celé jeho okolie v neustálej pohotovosti. Komunikovať s ním môže niekedy byť naozajstný boj.

Parametre a špecifikácia

Kapacita

Pripojenie

Rozhraní USB 2.0

Rýchlosť

Spracovanie a funkcie

Vyhotovenie Detský
Výbava Pútko na kľúče
Kód:  TRI001a
Produktové číslo:  FD003402

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19