Obnoviť stránku

TRIBAL SEJ13 (925/1000, 1,10 až 1,15 g)

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

TRIBAL SEJ13 (925/1000, 1,10 až 1,15 g)

Tribal náušnice v tvare srdca a zdobené jasnými zirkónmi sú okouzlující romantický šperk, ktorý používate všestranne - na každodenné nosenie a slávnostný večer. Sú tiež perfektným darčekom pre ženy a dievčatá na narodeniny, vianočné a iné príležitosti.

Tribal SEJ13 módne náušnice vám ponúkajú:

  • tvar srdca - symbol lásky
  • odolný dizajn a čistotu
  • vysoko kvalitný materiál - jemnosť striebra 925/1000
  • jasné lesklé zirkóny po povrchu
  • vzhľad bieleho zlata za nižšiu cenu striebra
  • zárukou tradičnej a osvedčenej značky

Každá žena svieti v nich

Silver je krásny, tvárný a cenovo dostupný kov, ktorý rozžiari každú tvár a oblečenie . Strieborné šperky priniesli svojim užívateľom radosť z tisícov rokov. A ak sú darované z lásky, ich účinok sa znásobí.

Zirkóny sú jedným z najobľúbenejších kameňov dnes. Ponúka vysoký svetelný lalok a výrazne zdôrazňuje každé šperky, ktoré je vybavené. Vďaka týmto strieborným náušnicam budú zirkóny denne svietiť a obdivovať vás.

Kód:  SP3781
Produktové číslo:  SEJ13

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06