Obnoviť stránku

TRIBAL PSLW05

5 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

TRIBAL PSLW05

Tribal prívesok v romantickom tvare srdca. Tento prívesok je vyrobený z vysoko kvalitnej chirurgickej ocele z nehrdzavejúcej ocele , ktorý sa používa predovšetkým na výrobu piercingov a šperkov. V porovnaní so striebrom a zlatom je oceľ odolnejšia, nekoroduje (čierna a žltá), neohýba sa, nemení, nemení farbu, nemá škvrny na povrchu a je hypoalergénna .

Jeho presný dizajn je zdôrazňovaný malými, matnými srdcami, z ktorých jeden je vytlačený ako dierka v jednom veľkom lesklom srdci. Tvar srdca ľahko zodpovedá neutrálnej farbe s iným oblečením alebo príslušenstvom. Bižutéria klenotníctva s vysoko kvalitným spracovaním a veľmi sofistikovaným dizajnom. Vychutnajte si tento módny doplnok, ktorý vám uvoľní jedinečný štýl !


Parametre a špecifikácie:
materiál:
Chirurgická oceľ
Rozmery puzdra:
26 x 28 mm

Kód:  SP078
Produktové číslo:  PSLW05

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03