Obnoviť stránku

TREZOR One Black

4,8 457 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
59,90 €

TREZOR One Black


Trezor One je prvá hardvérová peňaženka na svete. S jej pomocou môžete ľahko prijímať, uchovávať a spravovať viac ako 600 kryptomien, napr. Bitcoin, Litecoin, Ethereum, Bitcoin Cash, Dash a ďalšie. V porovnaní s inými peňaženkami oceníte na tomto modeli do posledného detailu premyslené používateľské rozhranie: v ňom máte prehľadne zobrazenú aktuálnu hodnotu vášho portfólia a k dispozícii máte aj kompletnútransakčnú históriu. Vďaka extra odolnému plastu vydrží veľmi dlho a vďaka sofistikovanému spôsobu zálohovania neprídete o svoje dáta a portfólio ani v prípade, že zariadenie stratíte alebo poškodíte. S Password Managerom môžete bezpečne spravovať svoje heslá.



Prečo si zaobstarať Trezor ONE Black

  • Pokročilé zabezpečenie & šifrovanie dokonale zabezpečí vaše portfólio proti odcudzeniu
  • Oceníte prehľadné a komfortné používateľské rozhranie
  • Rozsiahla kompatibilita: Bitcoin, Ethereum, Litecoin a viac ako 600 ďalších
  • Pri akýchkoľvek problémoch budete mať k dispozícii komplexnú zákaznícku podporu
  • Nastavenie je rýchle a jednoduché – zvládnete ho počas iba 5 minút

Trezor One na správu kryptomien

Ide o najdôveryhodnejší a najbezpečnejší spôsob ukladania kryptomien, na rozdiel od napadnuteľných softvérových peňaženiek a internetových búrz. K počítaču sa pripája pomocou USB kábla a je úplne izolovaný od internetu. Všetky informácie o transakcii sú zobrazované na displeji a ich potvrdzovanie vykonávate ručne iba vy, takže snahy hackerov o nepovolený softvérový zákrok sú nemožné.Inštalácia je jednoduchá a krok za krokom podľa návodu ju zvládne naozaj každý.


Trezor One na správu hesiel a digitálnej identity

Trezor One je správnou voľbou aj pre užívateľov, ktorí nepoužívajú kryptomeny, ale chcú bezpečnostný hardvér.
Ponúka totiž aj Password Manager, správcu hesiel. Skvelý spôsob, ako bezpečne uchovávať a pristupovať k svojim heslám. Už nebudete musieť používať hlavné heslo, čo je pomerne nebezpečné. K svojim heslám sa dostanete jednoduchostlačením tlačidla na Trezore. Ďalšou funkciou, ktorú využijete pri správe svojej digitálnej identity, je dvojfaktorové overovanie, ako poznáte napr. pri bankových operáciách, prihláseniach a pod.


Made in the Czech Republic

Trezor One je historicky prvá hardvérová peňaženka na správu kryptomien, ktorá je vyrábaná v Českej republike a ktorá tiež vytvorila štandardy pre ďalšie hardvérové peňaženky. Vytvorili ju v SatoshiLabs, vedúcej českej firme v oblasti kryptobezpečnosti a digitálnej bezpečnosti.





Doplňujúce informácie:

Podpora desktop:
Windows, macOS, Linux

Podpora mobilnej platformy:
Android


Parametre a špecifikácia

Rozmery a hmotnosť

Šírka 30 mm
Výška 60 mm
Dĺžka 6 mm
Hmotnosť 12 g
Kód:  TREZBIT1
Záruka: 24 mesiacov

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07