Obnoviť stránku

Trevi XR 85 BT čierna

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Trevi XR 85 BT čierna

Chcete svoje obľúbené rozhlasové relácie a hudbu počúvať kdekoľvek a za všetkých okolností? V tom prípade pre vás bude prenosný čierny reproduktor/rádioprijímač Trevi XR 85 BT tým pravým spoločníkom. Je veľmi ľahký, skladný a minimalistický, čo sa týka dizajnu aj ovládacích prvkov. Funguje na Li-ion nabíjací akumulátor, k dispozícii je LED indikátor nabitia. Pre prehrávanie vlastnej hudby je k dispozícii vstup na USB a slot na pamäťovú kartu.

Kľúčové vlastnosti rádia Trevi XR 85 BT

  • Čierne rádio Trevi je malé, skladné a prenosné
  • Trevi XR 85 BT prehráva súbory MP3 z USB alebo microSD karty
  • Úplné nabitie rádia indikuje výrazná LED dióda
  • Príjem signálu FM, DAB, DAB+

Rádio Trevi, skvelý spoločník na cesty

Vďaka malým rozmerom a nízkej hmotnosti vás rádio Trevi XR 85 BT nijako nezaťaží a nebude vám zaberať miesto v batožine. Môžete si ho teda zobrať naozaj kamkoľvek - na dovolenku, na piknik alebo len ako spoločníka na výlet. Prístroj je vybavený Li-ion nabíjacou batériou, nie ste tak viazaní na zdroj elektrickej energie. Rádio stačí nabiť a potom sa môžete túlať divočinou v sprievode hudby. Jednoduchý dizajn rádia spoľahlivo zaujme, kvalitné zvukové podanie jednoznačne poteší.

Kód:  TRV007k2
Produktové číslo:  XR 85 BT BK
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01