Obnoviť stránku

Trevi MPV 1703

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Trevi MPV 1703

Miniatúrny MP3 prehrávač, ktorý poteší všetkyách športovcov milujúcich hudbu. Je skutočne maličký a navyše vybavený praktickým klipom s pásikom na pripnutie na zápästie. O bezpečnosť športovcov započúvaných do hudby sa postará integrovaná blikačka. MP3 prehrávač Trevi disponuje slotom na microSD kartu (až 32 GB) a súbory do neho jednoducho nahráte pomocou priloženého mini USB kábla. Nabíjateľná lítiová batéria vám umožní dlhé a ničím nerušené hudobno-športové zážitky.

Kľúčové vlastnosti MP3 prehrávača Trevi MPV 1703

  • Športový MP3 prehrávač praktických miniatúrnych rozmerov (48 × 36 × 17 mm)
  • Odolný pásik pre pripojenie na zápästie
  • Slot na miniSD pamäťovú kartu - až do veľkosti 32 GB
  • Bezpečnostná blikačka - budete neprehliadnuteľní
  • Nabíjateľná lítiová batéria
  • Prepojenie s počítačom pomocou micro USB kábla, ktorý je súčasťou balenia - rovnako ako slúchadlá

Jedinečný vzhľad prehrávača Trevi MPV 1703

Vzhľad miniatúrneho MP3 prehrávača Trevi MPV 1703 spoľahlivo zaujme na prvý pohľad. Je malý, ale výrazný, svojou žiarivou farebnosťou a dynamickým tvarom vyžaruje veľa energie. Vás tak k športovej aktivite bude motivovať nielen hudbou, ktorú do jeho pamäte uložíte, ale aj svojím vzhľadom. Vďaka praktickému klipu ho pripnete kdekoľvek na oblečenie. Súčasťou balenia je aj pásik na zápästie a „štupľové“ slúchadlá.

 
Kód:  TRV004b
Produktové číslo:  MPV 1703
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11