Obnoviť stránku

YVES SAINT LAURENT Mon Paris EdP 50 ml

5 2 hodnotení
Variant
Objem
50 ml 90 ml
75,90 €

YVES SAINT LAURENT Mon Paris EdP 50 ml

Toaletná voda Mon Paris je určená ženám. Do detailov tvarovaný flakón vybavený rozprašovačom ponúka zvodnú, príťažlivú a očarujúcu vôňu plnú iskrivých tónov, zmyselnosti a vášne. Šťavnaté ovocné tóny sa jemne prelínajú s kvetinovými akordmi, pižmom, ambroxanom a vôňou lístkov pačuli. Zaujímavá vôňa poteší najmä moderné ženy, ktoré sa neboja prežívať nové dobrodružstvá a milujú Paríž. Zahaľte sa do ženskej zvodnosti v podobe krásnej vône Mon Paris!

Zloženie vône

  • Hlava: hruška, bergamot, malina, jahoda
  • Srdce: jazmín, pivonka, durman, pomarančové kvety
  • Základ: pačuli, pižmo, ambroxan, lístky pačuli

Jemnosť, zmyselnosť, vášeň...

Toaletná voda s nádychom malín a sladkých jahôd je obohatená o kvetinové tóny jazmínu, pivónie, durmanu a pomarančových kvetov. Spoločne s ďalšími voňavými akordmi vytvára jedinečnú kompozíciu, ktorá podčiarkne prirodzenú krásu žien. Zmyselná vôňa dodá ženám sebavedomie a zahalí ich do ženskej zvodnosti. Doprajte si luxusnú parfumovanú vodu, ktorá je inšpirovaná mestom lásky – Parížom!

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Dámske

Druh parfémov

Intenzita vône Parfumovaná voda (EdP)
Hlavný typ vône Chypre
Vonné zložky Bergamot, Jahoda, Jazmín, Malina, Pomaranč
Krajina pôvodu Francúzske

Objem

Objem 50 ml
Kód:  KPPF735a
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3614270561658

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07