Obnoviť stránku

Versace Vanitas EdP 4,5 ml

4,5 24 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Versace Vanitas EdP 4,5 ml

Darčeková súprava Versace Vanitas obsahuje EDP, telové mlieko a sprchový gél Versace Vanitas. Krásne elegantné balenie tejto darčekovej kombinácie poteší každú romanticky založenú ženu, ktorá sa o seba rada stará. Zahaľte sa do sviežej vône limetky a sladkej vône kvetov Tiaré z Tahiti!

EDT Versace Vanitas (4,5 ml)


Táto jedinečná vôňa je vložená do zlatého flakónu, ktorý kombinuje modernu a klasiku mixom matného a lesklého zlata. Vôňa má príjemné svieže zloženie, ktorému dominujú akordy kvetov Tiaré z exotických krajov. Ich silná a sladká vôňa pripomína vôňu kvetov tuberózy zmiešanú s kvetom nežnej jablone. Tieto akordy dopĺňajú tóny frézie, fazule tonka a hrejivé tóny cédra.
Pre svoju nevtieravú krásu sa táto vôňa hodí na každú príležitosť. Bude vám verným spoločníkom počas nosenia cez deň, rovnako ako na romantickej večeri s partnerom alebo na párty s priateľmi. Táto vôňa patrí do kategórie príjemných kvetinových vôní. Veľmi dobre podčiarkne ženskosť, eleganciu a sofistikovanosť. Zahaľte sa do kúzelnej kvetinovej vône!
Zloženie:
Hlava: limetka, fréziaSrdce: kvet TiaréZáklad: céder, fazuľa tonka

Telové mlieko Versace Vanitas (25 ml)


Tento kozmetický prípravok s nádhernou vôňou je určený na ošetrenie a zvláčnenie ženskej pokožky. Po jeho použití bude vaša pokožka hydratovaná, vyživená a jemná na dotyk. Príjemná konzistencia tohto prípravku sa dobre nanáša a ľahko vstrebáva. Vaša pokožka bude nadlho jemne prevoňaná krásnou vôňou. Doprajte vašej pokožke kvalitnú starostlivosť s vôňou, ktorá dokonale doplní váš parfum!
Použitie:
Naneste na suchú čistú pokožku a jemne vmasírujte.

Sprchový gél Versace Vanitas (25 ml)


Kozmetický prípravok určený na umývanie ženského tela. Pri umývaní vás obklopí krásna kvetinová vôňa plná originálnych a elegantných tónov. Táto vôňa vás perfektne uvoľní a vyvolá vo vás pocit radosti zo života. Po použití tohto sprchového gélu bude vaša pokožka jemná a dokonalo hydratovaná. Zmyselná vôňa s rovnakým zložením ako má EDP ešte umocní dokonalý pocit harmónie. Použite sprchový gél, ktorý váš pôžitok z tejto vône ešte viac prehĺbi!
Použitie:
Naneste na mokrú pokožku a napeňte. Následne dôkladne opláchnite.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Dámske

Druh parfémov

Intenzita vône Toaletná voda (EdT)
Hlavný typ vône Kvetinová
Krajina pôvodu Talianske
Kód:  KPFF397a
Produktové číslo:  8011003999767

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03