Obnoviť stránku

VERSACE Eau Fraiche Man EdT 50 ml

4,8 162 hodnotení
Variant
41,90 €

VERSACE Eau Fraiche Man EdT 50 ml

VERSACE Eau Fraiche Man EdT 50 ml
Parfémy

Toaletná voda Eau Fraiche Man skvele podčiarkne vlastnosti moderného a sebavedomého muža. Nechá ich vyniknúť a zažiariť. Ide o výraznejšiu verziu Versace Man. Návrhár Olivier Cresp v nej nechal vyniknúť chladivé vodné tóny, ktoré prelína teplý drevitý nádych. Modrý flakón pôsobí veľmi sviežo a elegantne, rovnako ako vôňa, ktorá sa v ňom ukrýva. Ste radi stredobodom pozornosti? Tak vykročte z davu vďaka toaletnej vode Versace.

Základné informácie

Typ vône:

Vodná, drevitá

Určenie:

Pánske

Vonné zložky:

Amber, pižmo, céder, citrón

Zloženie pánskej toaletnej vody Versace Eau Fraiche Man

Dámská toaletní voda

hlava

Citrón, bergamot, karambola, palisander, kardamóm

Dámská toaletní voda

srdce

Céder, korenie, šalvia

Dámská toaletní voda

telo

Šafran, ambra, drevité tóny, pižmo, platan

Vlastnosti pánskej toaletnej vody Versace Eau Fraiche Man

Značka Versace prichádza s osviežujúcou vôňou, ktorá vám dodá pocit sebaistoty. Toaletná voda Eau Fraiche Man je vhodná pre moderných džentlmenov, ktorí sa neboja byť sami sebou. Jedinečný flakón modrej farby oplýva eleganciou, originalitou a zmyslom pre detail. Vlastnosti, ktoré sú typické pre značku Versace.

VERSACE Eau Fraiche Man EdT 50 ml

EdT vhodná pre mužov.

Jedinečná vonná kompozícia.

Vyznačuje sa výraznou vodnou vôňou.

Vhodná na celodenné nosenie.

V roku 2006 ju navrhol parfumár Olivier Cresp.

50 ml flakónik.

Popis vône Versace Eau Fraiche Man

Pri toaletnej vode Versace vás najskôr zaplavia osviežujúce tóny citrónov, karamboly a bergamotu, ktoré dopĺňa štipľavý kardamóm a vzácny palisander. V srdci potom tepú jemné akordy šalvie, cédra a pikantného korenia. A na záver parfum pre mužov Eau Fraiche Man odkrýva neodolateľnú kombináciu pižma, teplých drevitých tónov, šafranu a orientálnej ambry.

Na aké príležitosti je EdT

Eau de Toilette Versace Eau Fraiche Man sa hodí na všetky príležitosti. Na pracovnej porade alebo jednaní vám dodá silu a sebavedomie. Pri športe vás nabije energiou a zaplaví sviežosťou. A pri romantickej večeri budete úplne neodolateľný. Toaletná voda je vhodná na každodenné nosenie. Môžete si byť istý, že vás aj vaše okolie neprestane baviť.

VERSACE

Značku Versace obklopuje mýtus, vďaka ktorému je jej meno slávne po celom svete. Tento mýtus je založený na ideále sveta módy, oslnivej krásy a zmyselnosti. Jej vznik sa datuje v roku 1978, kedy značku založil a vytvoril taliansky módny návrhár Gianni Versace. Po jeho tragickej smrti v roku 1997 sa kreatívnou riaditeľkou a hlavnou tvárou stala jeho mladšia sestra Donatella Versace. V rámci portfólia značky Versace majúsvoje miesto aj kolekcie ako Venus alebo Versace Home, ale aj koncepty Versace hotelov po celom svete. Versace je známe pre svoje veľmi výrazné symboly, ako je hlava Medúzy, grécky kľúč, motívy palácov, výrazné zlaté doplnky ai.

Kategórie Versace

Parfémy

Darčekové sady

Parfémy

Epilácia a holenie

Parfémy

Parfémy

Parfémy

Pre mužov

Parfémy

Telová kozmetika


Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Pánske

Druh parfémov

Intenzita vône Toaletná voda (EdT)
Hlavný typ vône Drevitá
Vonné zložky Céder, Mošus (pižmo)
Krajina pôvodu Talianske

Objem

Objem 50 ml
Kód:  KPFC413
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8018365500020

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16