Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Versace Bright Crystal EdT 90 ml

4,8 450 hodnotení
Variant
Garancia najlepšej ceny
69,90 €

Versace Bright Crystal EdT 90 ml

Láka vás zaobstarať si toaletnú vodu, ktorej vôňu si s vami bude vaše okolie spájať? VERSACE Bright Crystal EdT je originálna vôňa dokonalá pre vás. Pre túto toaletnú vodu je ako hlavná zložka typická kvetinová prímes, pre ktorú sú samozrejmé tóny jazmínu, ruží alebo fialky. Pre toaletnú vodu je kľúčovou zložkou tiež vedľajšia vôňa ovocia, teda je obohatená o sladkú arómu napríklad čiernych ríbezlí, jablka alebo marhule. Medzi pridané vonné zložky patria tiež ambra, lotos, mošus (pižmo) a pivonka. Táto toaletná voda príde vhod obzvlášť v letnom období. VERSACE Bright Crystal EdT je originálne z Talianska.

Zaujímavé prednosti toaletnej vody VERSACE Bright Crystal EdT

  • Toaletná voda venovaná ženám
  • Hlavná vôňa je: kvetinová
  • Vedľajšia vôňa: ovocná
  • K pridaným vonným zložkám patrí tiež ambra, lotos, mošus (pižmo) a pivonka
  • Pôvod v Taliansku

Zloženie

ALCOHOL DENAT, PARFUM, AQUA, ETYLHEXYLMETOXYCINAMÁT, LINALOOL, CITRONELLOL, ETYLHEXYLSALICYLÁT, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, LIMONENE, CI 17200, CI 15985

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Dámske

Druh parfémov

Intenzita vône Toaletná voda (EdT)
Hlavný typ vône Kvetinová
Vonné zložky Magnólia, Mošus (pižmo)
Krajina pôvodu Talianske

Objem

Objem 90 ml
ALCOHOL DENAT, PARFUM, AQUA, ETYLHEXYLMETOXYCINAMÁT, LINALOOL, CITRONELLOL, ETYLHEXYLSALICYLÁT, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, LIMONENE, CI 17200, CI 15985'>
Kód:  KPFC401
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8011003993826

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12