Obnoviť stránku

TIMEX TW2P71400

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

TIMEX TW2P71400

Hľadáte elegantné hodinky vhodné pre voľnočasové aktivity? Zvoľte pánske hodinky TIMEX. Majú moderný, ľahko čitateľný ciferník, ktorý je zdobený zaujímavými číslicamidátumovkou a 3 chronografmi. Dolný chronograf pracuje na základe sekundovej ručičky. Elegantné, tenké ručičky sú vybavené luminiscenciou, ktorá vám umožní vidieť čas aj v noci. Hodinky TIMEX sa pýšia minerálnym sklíčkom, sú vodeodolné, nevadí im dokonca ani striekajúca voda. Remienok je široký 20 mm a je vyrobený z nylonu. 

Kľúčové vlastnosti pánskych hodiniek TIMEX TW2P71400

  • Pánske hodinky TIMEX pre voľnočasové aktivity
  • Elegantné, ľahko čitateľný ciferník
  • 3 chronografy a dátumovka
  • Minerálne sklíčko
  • Luminiscenčná technológia Indiglo
  • Funkcia Quick date - rýchle nastavenie dátumu
  • Chronograf s funkciou SPLIT TIME - meranie dvoch časov formou stopiek

Používanie hodín TIMEX

Hodinky TIMEX sú podsvietené technológiou Indiglo . Tento systém sa aktivuje stlačením korunky a luminiscenčným svetlom rozsvieti ciferník počas doby stlačenia. Po stlačení ľubovoľného tlačidla sa tento systém aktivuje na 3 sekundy. Korunka TIMEX má 2 pozície. Na prvej pozícii je funkcia Quick date, ktorá vám umožní veľmi rýchlo nastaviť dátum a nemusíte čakať, kým sám nepreskočí pretočením ručičiek o 12 hodín. Na druhej pozícii môžete nastaviť čas.

Chronograf s funkciou SPLIT TIME

Hodinky TIMEX  môžu merať dva časy súčasne s funkciou SPLIT TIME, čo môžete využiť napríklad pri bežeckých pretekoch. Najskôr zapnite stopky. Po uplynutí prvého času zastavíte stopky stlačením spodného tlačidla SPLIT, odpočítate čas a znova stlačte tlačidlo. Potom sa stopky presunú na meraný čas bežiaci na pozadí hodiniek a môžete zmerať čas č. 2.   

Rozmery:
40 × 46 × 9 cm

 

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Pánske

Ciferník a displej

Farba ciferníka Biela

Vodotesnosť a odolnosť

Vodotesnosť 30 m (3 ATM)
Kód:  KHO10447
Produktové číslo:  7530485882998
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02