Obnoviť stránku

TIMEX TW2P62200

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

TIMEX TW2P62200

Zháňate elegantné hodinky vhodné na voľnočasové aktivity? Zvoľte pánske hodinky TIMEX. Majú moderný ľahko čitateľný ciferník, ktorý je zdobený zaujímavými číslicami, dátumovkou a 3 subciferníkmi. Spodný funguje na báze sekundovej ručičky. Elegantné tenké ručičky sú vybavené luminiscenciou, vďaka ktorej uvidíte čas aj v noci. Hodinky TIMEX sa pýšia minerálnym sklíčkom, sú vodoodolné, nevadí im ani striekajúca voda. Remienok je široký 20 mm a je vyrobený z kože. 

Kľúčové vlastnosti pánskych hodiniek TIMEX TW2P62200

  • Pánske hodinky TIMEX na voľnočasové aktivity
  • Elegantný, ľahko čitateľný ciferník
  • 3 subciferníky a dátumovka
  • Minerálne sklíčko
  • Luminiscenčná technológia Indiglo
  • Funkcia Quick date – rýchle nastavenie dátumu
  • Chronograf s funkciou SPLIT TIME – meranie 2 časov formou stopiek

Používanie pánskych hodiniek TIMEX

Hodinky TIMEX majú funkciu podsvietenia pomocou technológie Indiglo. Tento systém sa aktivuje stlačením korunky a osvetlí luminiscenčným svetlom ciferník po dobu stlačenia. Pri stlačení akéhokoľvek tlačidla sa tento systém aktivuje na 3 sekundy. Korunka hodiniek TIMEX má 2 polohy. Na prvej polohe je funkcia Quick date, vďaka ktorej nastavíte dátum veľmi rýchlo a nemusíte čakať až sám preskočí po pretočení ručičiek o 12 hodín. Na druhej polohe môžete nastaviť čas.

Chronograf s funkciou SPLIT TIME

Hodinky TIMEX vedia merať 2 časy naraz vďaka funkcii SPLIT TIME, čo môžete využiť napr. pri bežeckých pretekoch. Najprv zapnete stopky. Po ubehnutí prvého času, stopky zastavíte spodným tlačidlom SPLIT, odčítate čas a stlačíte tlačidlo znova. Potom sa stopky presunú na meraný čas, ktorý bežal na pozadí hodiniek a môžete zmerať čas č. 2.   

Rozmery:
40 × 43 × 11 cm

 

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Pánske

Ciferník a displej

Farba ciferníka Čierna

Remienok

Materiál remienka Koža

Vodotesnosť a odolnosť

Vodotesnosť 30 m (3 ATM)
Kód:  KHO10445
Produktové číslo:  7530485632654
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12