Obnoviť stránku

TIMEX T5K630

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

TIMEX T5K630

Timex T5K630 sú športové pánske hodinky, ktoré vynikajú nielen spoľahlivosťou, ale tiež svojou vysokou funkčnosťou. Tieto digitálne hodinky majú plastové puzdro a remienok z rovnakého materiálu. Špeciálne funkcie hodiniek ocenia najmä používatelia, ktorí si starostlivo strážia svoje zdravie, športujú, zaznamenávajú svoje výsledky a sledujú svoju váhu. Hodinky majú všetky základné funkcie a veľa funkcií využiteľných pre športovcov a pre vyznávačov zdravého životného štýlu. Hodinky fungujú na batérie a sú vodoodolné, preto sa nemusíte báť používať ich v daždi, pri vodných športoch alebo v lete pri vode. Doprajte si kvalitné hodinky s perfektnými funkciami!
Typ:
Digitálne
Funkcie:
USB pripojenie, GPS SiRFstar IV Technológia, pamäť 15 tréningových logov - 100 medzičasov pre každý log, intervalový tréning s možnosťou využitia HRM - bežecké kadencie zón alebo sledovanie tempa, Hands-Free funkcie – Autostart, AutoStop, AutoSplit, AutoResume, signalizácia limitov – Tempo , Rýchlosť, Vzdialenosť, ďalšia signalizácia podľa pripojených ANT+ senzorov – Tepová frekvencia, Bežecká frekvencia, Tempo, Rýchlosť, jednotky merania - Anglické, metrické, jazyky – EN, Upload dát – Timex Online Log Powered – Training Peaks, desktop pripojenie – Timex Device Agent PC a Mac, možnosť pripojenia senzorov – Heart Rate, Foot Pod

  • Komfortné funkcie pre behanie - Tempo, Vzdialenosť, Tepová frekvencia a Nadmorská výška v reálnom čase aj v pamäti pre ďalšie spracovanie dát
  • Pokročilé funkcie pre tréning - Intervalové timery a sledovanie tempa
  • Veľký a ľahko čitateľný displej s možnosťou nastavenia zobrazovaných dát
  • SiRFstarIV technológia zabezpečujúca rýchle a presné GPS dáta
  • ANT + Kompatibilné - pre pripojenie HRM a FOOTPOD senzorov
  • Training Peaks softvér pre zápis dát do Timex Ironman online tréningového diára
  • USB pripojenie pre nastavovanie hodiniek, dobíjanie batérie a sťahovanie dát
  • Pamäť na 15 tréningových logov (každý až 100 Lap, datované)
  • Intervalový Timer s možnosťou konfigurácie každého intervalu na základe Tempa, Bežeckej kadencie alebo Tepovej frekvencie
  • Hands-Free operácia - s možnosťou nastavenia na základe vzdialenosti alebo času (Napr. Automatické nastavenie záznamu Lap každý 1 km, 10 km, každých 10 min, 60 min a pod.)
  • ANT technológia bezdrôtového pripojenia HRM a Cyklo-senzoru

Chrono Mode - akonáhle sa pripojíte k signálu GPS, stlačením START/SPLIT začnete zaznamenávať váš výkon a sledovať dáta v reálnom čase.
Stlačením START/SPLIT zaznamenáte Lap alebo Split čas, alebo nastavte Hands-Free pre automatické zaznamenávanie dát. Môžete si upraviť nastavenia displeja pre zobrazovanie až 16-tich údajov v 3-4 riadkoch.
Programovateľný alarm vám bude strážiť doplňovanie energie a tekutín.
Interval Timer Mode - umožňuje konfigurovať upozornenia pre každý interval určený tempom, tepovú alebo bežeckú frekvenciu. Výborné využitie pre atlétov, ktorí trénujú podľa individuálne stanovených limitov.
Timer Mode - jednoducho programovateľný timer s funkciou Stop, Repeat alebo Start Chrono. Počíta cykly a má funkciu signalizácie polovice nastavenej doby.
Recovery Mode - s pripojeným snímačom tepovej frekvencie hodinky zmeria dobu, než sa srdcová frekvencia po záťaži vráti na normálnu hodnotu. Táto hodnota je indikátorom telesnej zdatnosti. Hodinky zaznamenávajú počiatočnú a konečnú tepovú frekvenciu spoločne s delta hodnotami. Spúšťa sa automaticky po ukončení/prerušení cvičenia alebo manuálne.
Review Mode - záznamy sú ukladané vrátane dátumu a času do 15 logov, každý až 100 Split/Lap časov. Ďalej potom automaticky mažú najstarší záznam. Hodnoty môžete ďalej spracovávať online vo free aplikácii
Configure Mode - slúži pre nastavenie a užívateľské úpravy hodiniek podľa individuálnych požiadaviek. Nastavenie audio/vizuálnych upozornení, udržiavanie zvoleného tempa alebo rýchlosti, nastavenie ANT+ senzorov pre príjem dát z hrudného pásu alebo Foot Podu. Nastavenie upozornenia pri dosiahnutí stanoveného cieľa vzdialenosti alebo nadmorskej výšky. Nastavenia kalkulácie kalórií. Nahrávacie frekvencie a optimalizácia GPS dát. Nastavenie kontrastu displeja.
Alarm Mode - slúži na nastavenie až 5-tich alarmov v režime Denný/Pracovný deň/Víkend a Týždeň s možnosťou vlastného pomenovania.
PC a online softvér - slúži na nastavenie hodiniek a správu dát na PC prostredníctvom Timex Device Agent. Umožňuje stiahnuť zaznamenané dáta do počítača a ďalej ich spracovať s využitím Timex Trainer účtu založenom na Training Peaks. Po stiahnutí dát možno na Training Peaks zobraziť výsledky na mape, v grafoch a ďalej analyzovať.
Flex Tech Heart Rate Sensor - pracuje na ANT+ technológiu 2.4 GHz eliminujúcu vzájomné rušenie prenosu dát s ďalšími HRM zariadeniami - Komfortný pás so snímačom tepovej frekvencie sa ľahko vymeniteľnou batériou (možno zakúpiť ako komplet Timex T5K575 Ironman Run Trainer GPS, alebo samostatne)
Sklo:
Plast
Puzdro:
Plast
Displej:
27 × 25 mm (3 – 4 riadky)
Remienok:
Plast
Vodoodolnosť:
50 m
Napájanie:
Dobíjacia Lithium-Ion batéria (8 hodín v GPS Mode, 2,5 mes. v Power-Off Mode)
Rozmery:
49 × 63 × 18 mm
 

Kód:  KHO2284
Produktové číslo:  753048465651

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08