Obnoviť stránku

Timex T5K567

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Timex T5K567

Timex Group BV je veľmi známy a legendárny americký výrobca hodiniek, ktorý sa pýši dlhoročnými skúsenosťami a výrobou ohromného množstva kvalitných prístrojov a nie menšieho množstva spokojných zákazníkov. Pánsky športtester je vybavený hrudným remienkom pre bezdrôtové meranie tepovej frekvencie napríklad počas behania alebo ďalších aktivít vonku aj pod strechou. Hodinky sú určené pre všetkých nadšencov, ktorí trénujú na svoj závod, chcú si zlepšiť kondíciu alebo schudnúť. Majte prehľad o svojich výkonoch s týmto zaujímavým sporttesterom.

Namerané hodnoty si môžete uložiť do pamäte. Po zadaní vstupných údajov hodinky vypočítajú množstvo spálených kalórií počas aktivity. Využite funkciu stopiek s až 50 medzičasmi. Hodinky sú vodoodolné, preto s nimi nebudete obmedzovaní v žiadnom počasí.

To samozrejme nie je všetko čo tento úžasný pomocník pre všetkých športovcov ponúka. Navyše umožňuje komunikáciu s PC alebo MAC a je kompatibilný s Data Xchanger USB. Všetky svoje tréningy si môžete ukladať do Timex Trainer denníka a mať tak prehľad o vašom vývoji. Displej je osvetlený pomocou Indiglo technológie, ktoré sprostredkúva rovnomerné presvetlenie celého displeja.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Pánske

Ciferník a displej

Farba ciferníka Čierna
Osadenie Bez osadenia

Remienok

Farba ramienka Čierna
Materiál remienka Plast

Funkcie

Hodinkové funkcie Dátum, Osvetlenie, Stopky

Vodotesnosť a odolnosť

Vodotesnosť 100 m (10 ATM)

Štýl a dizajn

Štýl Športové
Kód:  KHO6631
Produktové číslo:  753048392797

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11