Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

TIMEX T5K472

58,13 €

TIMEX T5K472

Zháňate dámske športové hodinky, ktoré dobre vyzerajú? Stavte na hodinky TIMEX T5K472. Sú odolné proti nárazu aj teplu, môžete s nimi teda športovať aj počas horúcich letných dní. Hodinky TIMEX majú pamäť pre 30 medzičasov. Disponujú stopkami, ktoré namerajú až 100 hodín a počítadlom na 99 kôl. Oceníte ich vodoodolnosť, sú vhodné aj na hlbokomorské potápanie. Hodinky TIMEX môžete používať tiež v noci vďaka INDIGLO nočnému osvetleniu. Tieto hodinky budú vaším verným spoločníkom pri športovaní.

Kľúčové vlastnosti hodiniek TIMEX T5K472

  • Hodinky TIMEX sú odolné voči nárazu aj teplu
  • Majú pamäť na 30 medzičasov
  • Stopky namerajú až 100 hodín
  • Počítadlo na 99 kôl
  • Vodoodolné – vhodné na hlbokomorské potápanie
  • INDIGLO nočné osvetlenie

Materiál hodiniek TIMEX

Remienok hodiniek TIMEX je vyrobený z plastu, ktorý sa používa pri športových hodinkách s väčším puzdrom. Vďaka tomuto materiálu je remienok pevný, paropriepustný a vodoodolný. Hodinky TIMEX majú plastové sklíčko, ktoré vyniká svojou pružnosťou, preto len tak ľahko nepraskne. Používa sa pri športovejších hodinkách. Zapínanie remienka je riešené štandardnou obľúbenou prackou. Je ľahko ovládateľná, spoľahlivá, hodinky vďaka nej neskĺznu z ruky.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Dámske

Ciferník a displej

Farba ciferníka Sivá
Osadenie Bez osadenia

Strojček

Strojček Quartz

Remienok

Farba ramienka Fialová
Materiál remienka Plast

Funkcie

Hodinkové funkcie Dátum, Deň v týždni, Stopky

Vodotesnosť a odolnosť

Vodotesnosť 200 m (20 ATM)

Štýl a dizajn

Štýl Športové
Kód:  KHO10701
Záruka: 21 mesiacov
Produktové číslo:  753048363230
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13