Obnoviť stránku

Biela perla prívesok zdobený kryštálmi Swarovski 34158.1

4,4 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Biela perla prívesok zdobený kryštálmi Swarovski 34158.1

Drobný očarujúci prívesok vyrobený z chirurgickej ocele vás na prvý pohľad zaujme bielou perlou, ktorou je osadený. Šperk skvele vynikne na spoločenských šatách, ale je možné ho použiť aj na bežné nosenie. Elegantný šperk pochádza z populárnej kolekcie Elements kryštálov od spoločnosti Swarovski. Prívesok má okrúhly tvar a možno ho zavesiť na akúkoľvek retiazku, ktorá však nie je súčasťou tohto šperku. Darujte ženám krásny darček, ktorý ich poteší!
Prívesok je vyrobený z kvalitnej nehrdzavejúcej ocele, ktorá pripomína na prvý pohľad striebro. Nehrdzavejúca oceľ, nazývaná tiež švédska oceľ, je veľmi odolná a vyniká vysokou tvrdosťou. Môžete si teda byť istí, že tento šperk vydrží aj náročnejšie nosenie, ktoré napríklad striebro alebo zlato nezvláda a šperk sa poškodzuje.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Dámske

Typ šperku

Typ šperku Prívesok

Veľkosť

Veľkosť 1,4 cm (14 mm)

Materiál

Materiál Chirurgická oceľ
Hmotnosť šperku 3 000,00 g
Povrchová úprava Lesk
Kód:  SP4108
Produktové číslo:  8590962343373

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17