Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Samsung Gear Sport Blue

4,8 28 hodnotení

Samsung Gear Sport Blue

Pre aktívny štýl života

Užite si aktívnejší, zábavnejší aj zdravší život. Inteligentné hodinky Gear Sport vám v tom budú jedinečným partnerom. Podporia vás pri tréningu, vedú detailné štatistiky vašich výkonov a uľahčia vám skladanie zdravého jedálnička. Ich rozsiahle fitness funkcie navyše podčiarkuje výnimočné dizajnové vyhotovenie.




Nadčasový dizajn

Či už zvolíte stopercentnú eleganciu v podobe rafinovaného čierneho vzhľadu, alebo oslníte okolie hravou farebnosťou sýtomodrých hodiniek, dizajn hodiniek Samsung Gear Sport skvele dopĺňa ich fantastické funkcie. Sú nielen ideálnym zariadením pre podporu vášho náročného tréningu, ale vám poskytnú aj originálny spôsob na vyjadrenie vášho jedinečného štýlu.




Športujte štýlovo

Odlíšte sa od ostatných. V posilňovni aj na párty. Samsung Gear Sport si môžete vďaka širokej ponuke remienkov upraviť presne podľa svojho vkusu. Dáte prednosť nestarnúcej elegancii a klasickému koženému remienku? Vyskúšate originálny dizajn Premium Nato? Alebo vystavíte na obdiv svoj aktívny štýl s remienkom Hybrid Sport? Možností máte veľa, voľba je len na vás!

* Remienky sú predávané samostatne.




To najlepšie pre vaše zdravie

Vaše zdravie je vždy na prvom mieste. Udržujte sa teda vo forme a fit nielen pri športovaní. Vďaka Gear Sport získate možnosť jednoduchej kontroly prísunu aj výdaja kalórií. Informácie dôležité pre správny chod organizmu budete mať neustále k dispozícii na svojom zápästí. Stačí jeden pohľad na obrazovku hodiniek a okamžite uvidíte, či je potrebné prispôsobiť jedálniček alebo zvýšiť intenzitu tréningu. 





Pokojne si zaplávajte

Užívajte si rozmanité aktivity úplne bez obmedzení. Beh v daždi nie je pre športové hodinky Gear Sport žiadny problém. Úplne bez problémov zvládnu dokonca aj plávanie a potápanie. Vďaka vodoodolnému vyhotoveniu sa môžete ponoriť až do hĺbky 50 metrov bez toho, aby ste prišli o ich bohaté fitness funkcie či detailné sledovanie štatistík vášho výkonu.

* Gear Sport sú vodoodolné do hĺbky 50 metrov podľa normy ISO 22810:2010. Nie sú vhodné pre potápanie alebo vystavenie vysokému tlaku vody. Mokré hodinky alebo ruky pred používaním zariadenia dôkladne osušte. 

** Dostupnosť aplikácie Speedo On pre Gear Sport sa môže líšiť v závislosti na lokalite.


Užitočné tipy v správnom čase

Hodinky Samsung Gear Sport sú navrhnuté tak, aby vám boli spoľahlivým partnerom v akejkoľvek situácii. Inteligentne rozpoznajú vhodnú príležitosť na poskytnutie tréningového tipu. Keď práve budete sedieť v lietadle, upozornia vás, aby ste sa ponaťahovali. Ale nebudú vás vyrušovať ak sa zrovna sústredíte na šoférovanie automobilu.


Stačí jediný dotyk

Gear Sport oplývajú rozmanitou ponukou praktických funkcií, ich ovládanie však zostáva absolútne jednoduché. K tomu, aby ste odpovedali na správu, stačí otočenie lunetou. A základný prehľad s informáciami o kapacite batérie, možnosť úpravy hlasitosti a ďalšie nastavenia získate jednoduchým posunutím obrazovky nahor alebo nadol.

* Prijímanie správ vyžaduje spárovanie s telefónom cez rozhranie Bluetooth.


Parametre a špecifikácia

Určenie a kompatibilita

Kompatibilný OS Android, iOS
Verzia kompatibilného OS Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, Android 5.0, iOS 9, Android 4.4

Displej

Tvar ciferníka Guľatý
Uhlopriečka displeja 1,2 "
Typ displeja AMOLED
Sklíčko Gorilla Glass

Vyhotovenie a odolnosť

Materiál puzdra Silikón
Farba puzdra Čierna
Hmotnosť 50 g

Konektivita a senzory

Bezdrôtová technológia NFC, Bluetooth, WiFi, ANT+, GPS
Senzory a hardvér Barometer, Vibrácie, Galileo, GLONASS, Kompas, Akcelerometer, Gyroskop, Intenzita svetla

Funkcie

Športové aktivity Beh, Cyklistika, Fitness, Golf, Chôdza, Joga, Lezenie, Lyžovanie, Plávanie, Triatlon, Turistika, Veslovanie
Funkcia merania športu Krokomer, Tepová frekvencia, Vzdialenosť, Záznam trasy, Výpočet kalórií, Rýchlosť, Tempo
Zdravotné funkcie Monitoring spánku
Smart funkcie Hľadanie mobilu, Budík, Dátum, Kalendár, Stopky

Softvér

OS hodiniek Tizen
Jazyk mobilnej aplikácie Čeština, Angličtina, Nemčina, Maďarčina, Slovenčina
Jazyk rozhrania Čeština, Angličtina, Nemčina, Slovenčina, Maďarčina

Výdrž a úložisko

Max. výdrž batérie 144 h (6 d)
Bežná výdrž batérie 72 h (3 d)
Kapacita úložiska 4 GB
Kód:  SAAW0013t
Produktové číslo:  SM-R600NZBAXEZ
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18