Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Samsung Gear S3 Frontier

4,7 229 hodnotení

Samsung Gear S3 Frontier

Hodinky pre dobrodruhov

Drsný vzhľad hodiniek Samsung Gear S3 Frontier zodpovedá aj ich funkciám. Môžete ich nosiť aj v extrémnych podmienkach a nestratia nič zo svojej bohatej funkcionality, ktorá je vstavaná už v ich dizajne, či už sa jedná o otočné lunety, tlačidlá či sklá. Kombinácia príťažlivého vzhľadu a jednoduchého používania z nich robí skvelého spoločníka na všetky príležitosti.

Dizajn podľa vášho gusta

Zmeňte kedykoľvek vzhľad vašich Gear S3. Funkcia Always On Display vám dáva na výber z množstva možností. Stačí zmeniť ciferník a vaše hodinky okamžite naberú nový rozmer. Umožní vám to fantastický 1,3-palcový Super AMOLED displej, ktorý ponúka 15 prednastavených možností. Tam však zábava nekončí - ďalšie možnosti dizajnu nájdete v Gear App Store a vybrať si tiež môžete vlastný 22 mm remienok.

Jednoduché ovládanie hodiniek Samsung Gear S3 Frontier

Nielenže hodinky Gear S3 ponúkajú množstvo pokročilých funkcií, čo je najdôležitejšie je, že ich môžete úplne jednoducho ovládať. Stačí potočiť lunetou a máte prístup ku svojim aplikáciam. Pri ich používaní budete benefitovať aj zo skvelého výkonu hodiniek. Ten je daný okrem iného dvojjadrovým 1GHz procesorom a skvelou operačnou pamäťou s kapacitou 0,75 GB.

Koniec blúdenia vďaka hodinkám Samsung Gear S3 Frontier

Kamkoľvek máte namierené a akokoľvek tam idete, hodinky Samsung Gear S3 Frontier vás povedú. Praktická vstavaná navigácia vám vždy vyberie tú najlepšiu trasu k vašej obľúbené lokalite. Hodinky podporujúce lokalizačné služby GPS a Glonass vám pomôžu nájsť tie najzaujímavejšie miesta, či už pôjde o pamiatky, reštaurácie alebo obchody. 

Hudba na každú príležitosť

Do hodiniek Samsung Gear S3 Frontier si môžete nahrať hudbu, akú len chcete. Či už ju budete počúvať na Bluetooth slúchadlách alebo prostredníctvom vstavaného reproduktora, to je len na vás. Hodinky Gear S3 od spoločnosti Samsung podporujú audio formáty MP3, M4A, 3GA, AAC, OGG, OGA, WAV, WMA, AMR a AWB. Akú hudbu budete ich prostredníctvom počúvať, je teda naozaj len na vašom  vkuse.

Spríjemnite si šport

Nech už sa venujete akémukoľvek športu, hodinky Gear S3 vám budú dobrým partnerom. Sledujú všetky vaše aktivity a poskytujú užitočné informácie, aby vám pomohli v každej situácii. Merajú atmosferický tlak, upozornia vás na zmeny v počasí a urobia všetko pre to, aby ste si šport užili. Takisto poskytujú barometer a dokážu merať aj rýchlosť.

Samsung Gear S3 Frontier disponujú silnou batériou

Využívajte všetky funkcie Samsung hodiniek Gear S3 bez akýchkoľvek obmedzení a bez obáv, že sa každú chvíľu vybijú. Ich batéria dokáže bez nabíjania vydržať aj neuveriteľné štyri dni. Vyznačuje sa totiž kapacitou 380 mAh, vďaka ktorej hodinky dokážu po dlhú dobu vykonávať aj tie najnáročnejšie operácie. K dispozícii je pre používateľov tiež pamäť v kapacite 1,5 GB, pričom celková vnútorná pamäť predstavuje 4 GB.

Samsung Gear S3 Frontier sú vhodné do každého počasia

Už sa nemusíte neustále báť, že nepriaznivé podmienky zničia vaše hodinky. Zariadenie Samsung Gear S3 Frontier od spoločnosti Samsung sa vyznačuje certifikáciou IP68, ktorá zaručuje, že sú hodinky nielen odolné voči prachu a nečistotám, ale je takisto možné ich na 30 minút ponoriť do 1,5 metra hlbokej vody. Aj preto sú Gear S3 vhodné aj do extrémnych podmienok.

Pomoc v núdzi

Uložte si v hodinkách Samsung Gear S3 Frontier skupinu dôležitých blízkych osôb, ktoré môžu kedykoľvek v reálnom čase sledovať presnú aktuálnu lokalitu, v ktorej sa nachádzate. A ak sa náhodou ocitnete v núdzovej situácii, stačí trikrát stlačiť tlačidlo Domov. Tak vyšlete svojim tiesňovým kontaktom správu, v ktorej okamžite uvidia vašu momentálnu polohu. 

Parametre a špecifikácia

Určenie a kompatibilita

Kompatibilný OS Android, iOS
Verzia kompatibilného OS Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, Android 5.0, iOS 9, Android 4.4

Displej

Tvar ciferníka Guľatý
Uhlopriečka displeja 1,3 "
Typ displeja AMOLED
Sklíčko Gorilla Glass

Vyhotovenie a odolnosť

Farba puzdra Čierna
Hmotnosť 62 g

Konektivita a senzory

Bezdrôtová technológia NFC, Bluetooth, WiFi, ANT+, GPS
Senzory a hardvér Barometer, Vibrácie, Galileo, GLONASS, Kompas, Akcelerometer, Gyroskop, Intenzita svetla

Funkcie

Športové aktivity Beh, Cyklistika, Fitness, Golf, Chôdza, Joga, Lezenie, Lyžovanie, Plávanie, Triatlon, Turistika, Veslovanie
Funkcia merania športu Krokomer, Tepová frekvencia, Vzdialenosť, Výpočet kalórií, Rýchlosť, Vyjdené poschodia, Intervalový tréning, Tempo
Zdravotné funkcie Monitoring spánku
Smart funkcie Hľadanie mobilu, Budík, Dátum, Kalendár, Stopky

Softvér

OS hodiniek Tizen
Jazyk mobilnej aplikácie Čeština, Angličtina, Nemčina, Maďarčina, Slovenčina
Jazyk rozhrania Čeština, Angličtina, Nemčina, Slovenčina, Maďarčina

Výdrž a úložisko

Max. výdrž batérie 96 h (4 d)
Kapacita úložiska 4 GB
Kód:  SAAW0013a
Produktové číslo:  SM-R760NDAAXEZ
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07