Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Samsung Gear Fit2 Pro Black Red

4,5 46 hodnotení

Samsung Gear Fit2 Pro Black Red

Ponorte sa do tréningu

Môžete plávať v bazéne. Blázniť sa vo vlnách alebo sa sprchovať po náročnom tréningu v posilňovni. Náramok Gear Fit2 Pro s certifikovanou vodoodolnosťou do 5 ATM* bude stále s vami. Či už sa budete venovať náročnej príprave na ďalšie preteky, alebo príjemnému aktívnemu odpočinku, vďaka špeciálne vyvinutej aplikácii Speedo** vám navyše poskytne detailné štatistiky vášho výkonu.

* Gear Fit2 Pro je vodoodolný do hĺbky 50 metrov podľa normy ISO 22810 : 2010. Mokrý náramok alebo ruky pred používaním zariadenia dôkladne osušte. 

** Dostupnosť aplikácie Speedo pre Gear Fit2 Pro sa môže líšiť v závislosti na lokalite.




Štvornásobná motivácia

Každý fitness náramok Gear Fit2 Pro je už pri zakúpení vybavený štvoricou praktických športových aplikácií. UA Record zobrazí prehľadný súhrn vašich aktivít aj spánku. Navigačné možnosti MapMyRun využijete pri behu aj pri jazde na bicykli. MyFitnessPal bude skvelým spoločníkom pri plánovaní jedálnička a meraní spálených kalórií. S aplikáciou Endomondo budete môcť svoje výkony aj tréningové ciele ľahko zdieľať s ďalšími športovými nadšencami.

* Dostupnosť aplikácií UA Record, MapMyRun, MyFitnessPal a Endomondo pre Gear Fit2 Pro sa môže líšiť v závislosti na lokalite.



Sleduje vaše pohyby

Majte vždy aktuálne informácie o svojej aktivite doslova po ruke. Náramok Gear Fit2 Pro monitoruje a presne zaznamenáva všetku vašu fyzickú činnosť, či už ide o vrcholový šport, relaxačnú prechádzku alebo dokonca tanec. V priebehu celého dňa vám tiež meria a ukazuje tepovú frekvenciu, aby ste boli pri tréningu ešte efektívnejší.




Pre šport aj do spoločnosti

Pri cvičení a tréningu oceníte jeho rozsiahle fitness funkcie. Gear Fit2 Pro vás ale oslní aj keď nebudete v posilňovni či na športovisku. Či už dáte prednosť rafinovane elegantnej čiernej, alebo zvolíte verziu s detailmi v očarujúcom odtieni červenej, náramok bude športovým partnerom aj štýlovým doplnkom. Obe vyhotovenia disponujú pevným a súčasne pohodlným obopnutím vášho zápästia a ergonomickým dizajnom.




Obsah vám na mieru

S fitness náramkom Samsung Gear Fit2 Pro sa nikdy nebudete nudiť. Zvýši efektívnosť vašich športových aktivít vďaka bohatej ponuke praktických fitness funkcií, zároveň vám prostredníctvom obchodu Galaxy App Store ponúka široký výber aplikácií a motívov vzhľadu. Prispôsobte si štýl svojho zariadenia podľa nálady alebo si nainštalujte napríklad Spotify a pustite si k tréningu hudobnú motiváciu.

* Dostupnosť aplikácií pre Gear Fit2 Pro sa môže líšiť v závislosti na lokalite.


Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Unisex

Určenie a kompatibilita

Kompatibilný OS Android, iOS
Verzia kompatibilného OS Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, Android 5.0, iOS 9, Android 4.4

Displej

Tvar ciferníka Hranatý
Uhlopriečka displeja 1,5 "
Typ displeja AMOLED
Sklíčko Plastové

Vyhotovenie a odolnosť

Farba puzdra Červená
Hmotnosť 34 g

Konektivita a senzory

Bezdrôtová technológia Bluetooth, WiFi, ANT+, GPS
Senzory a hardvér Galileo, Kompas, Akcelerometer

Funkcie

Športové aktivity Beh, Cyklistika, Fitness, Golf, Chôdza, Joga, Lezenie, Lyžovanie, Plávanie, Triatlon, Turistika, Veslovanie
Funkcia merania športu Krokomer, Tepová frekvencia, Vzdialenosť, Záznam trasy, Výpočet kalórií, Rýchlosť, Vyjdené poschodia, Intervalový tréning, Tempo
Smart funkcie Prehrávač hudby v hodinkách, Budík, Stopky

Softvér

OS hodiniek Tizen
Jazyk mobilnej aplikácie Čeština, Angličtina, Nemčina, Maďarčina, Slovenčina
Jazyk rozhrania Čeština, Angličtina, Nemčina, Slovenčina, Maďarčina

Výdrž a úložisko

Max. výdrž batérie 120 h (5 d)
Bežná výdrž batérie 72 h (3 d)
Kapacita úložiska 4 GB
Kód:  SAAW0012h
Produktové číslo:  SM-R365NZRAXEZ
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14