Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Samsung Gear Fit2 čierne

4,4 75 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Samsung Gear Fit2 čierne

Samsung Gear Fit2

Nepretržité nosenie

Gear Fit2 je novým šikovným náramkom od spoločnosti Samsung, ktorý ponúka vysoko presný snímač srdcového tepu, inteligentné rozpoznávanie aktivity a rozmerný Super Amoled displej. Najnovšie je vybavený vlastnou GPS jednotkou na zaznamenávanie trasy vášho behu, nie je tak nutné nosiť pri sebe pri behaní telefón.

Priestranný displej plný farieb

Zakrivený dizajn je elegantný a praktický zároveň, príjemne vám obopne zápästia a vďaka jeho zanedbateľnej hmotnosti ho na ruke po chvíli ani nebudete vnímať. Na veľkom displeji je dostatok priestoru na zobrazenie aktuálnych hodnôt aj štatistík. Či už kontrolujete, ako ďaleko ste od dosiahnutia vytýčeného cieľa, alebo vás len zaujíma aktuálny čas, práca s náramkom je hračkou.

Samsung Gear Fit2
Samsung Gear Fit2

Kľúčové vlastnosti

  • Samostatná GPS jednotka
  • Integrovaný snímač srdcového tepu
  • Prepojenie s aplikáciou S Health
  • Zobrazenie notifikácií z telefónu
  • Vodoodolný podľa štandardu IP68
  • Veľkosť remienka: L

Prispôsobiteľné motívy

V útrobách smart hodiniek Samsung Gear Fit2 nájdeme 200 mAh akumulátor, s ktorým Gear Fit2 vydrží až 4 dni na jedno nabitie. Náramok poháňa 1 GHz dvojjadrový procesor a 512 MB RAM. Vnútorné úložisko s kapacitou 4 GB môžete využiť ako zdroj na hudobné prehrávanie. Navyše si môžete prostredie farebne upraviť podľa svojej chuti a vniesť tak do Gear Fit2 trochu svojho osobného štýlu.

Samsung Gear Fit2
Samsung Gear Fit2

Nielen na Samsung Galaxy

Gear Fit2 s vami spolupracuje každý kilometer, každým tepom, na každom kroku. Rovnako tak spolupracuje s celým radom inteligentných telefónov. S telefónom sa náramok prepojí bezdrôtovo cez bluetooth 4.2 (kompatibilita so zariadeniami s Androidom 4.4 a vyšším). Telo náramku je odolné podľa normy IP68.

Parametre a špecifikácia

Určenie a kompatibilita

Kompatibilný OS Android

Vyhotovenie a odolnosť

Farba puzdra Čierna

Konektivita a senzory

Bezdrôtová technológia Bluetooth, GPS

Funkcie

Športové aktivity Beh, Cyklistika, Plávanie
Funkcia merania športu Krokomer, Tepová frekvencia, Vzdialenosť, Výpočet kalórií, Rýchlosť, Intervalový tréning
Smart funkcie Prehrávač hudby v hodinkách, Stopky

Výdrž a úložisko

Bežná výdrž batérie 94,12 h (3,92 d)
Kapacita úložiska 4,1 GB
Kód:  SAAW0012a
Produktové číslo:  SM-R3600DAAXEZ
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13