Obnoviť stránku

SACHER B3.000.290443

Príslušenstvo k tovaru

SACHER B3.000.290443

Šperky si zaslúžia štýlové uloženie, čo si nemecká značka Sacher uvedomuje. Niet divu, že jej krédom je vysoká kvalita spracovania. Značka si potrpí na prepracovaných detailoch a luxusnom vzhľade. Z jej dielne pochádza elegantná šperkovnica okrúhleho tvaru, pričom vrchnú časť tvorí pravá koža. V hornej časti sa nachádza zapínanie, aby sa k vašim šperkom nikto len tak nedostal. 

Kľúčové vlastnosti

  • Šperkovnica vyrobená z pravej kože
  • Elegantný a nevtieravý vzhľad
  • Praktické priehradky na šperky
  • Priestor pre náušnice, prstene aj retiazky

Šperkovnica s puncom originality

Šperkovnica Sacher je vystlaná príjemnou béžovou textíliou, v ktorej sa budú vaše šperky cítiť ako v bavlnke. Pri rozložení pôsobí ojedinele a originálne, čo oceňujú aj nároční jedinci. Vnútri nájdete priehradku na prstene, náušnice, náramky a retiazky. A je len na vás, ako si rozloženie zorganizujete. Šperkovnica disponuje rozmermi 15 × 15 × 9,5 cm. Svojim pokladom doprajte to najlepšie, čo môže trh ponúknuť.  

 

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál Koža

Veľkosť

Počet poschodí 2
Počet zásuviek 6

Typ produktu

Typ produktu Šperkovnica
Kód:  SP5115
Produktové číslo:  4031604007931

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04