Obnoviť stránku

Roberto Cavalli Paradiso Azzurro EdP 75 ml

5 1 hodnotení
Variant
Objem
75 ml
Garancia najlepšej ceny
36,90 €

Roberto Cavalli Paradiso Azzurro EdP 75 ml

Jedinečná vôňa pre všetky oslnivé a temperamentné ženy, ktorá bola uvedená na trh v roku 2016. Pripomína zlaté lúče láskajúce hladinu Stredozemného mora - tu kde sa zastavil čas a môžete tu byť aj vy zakaždým, keď si privoniate. Roberto Cavalli Paradiso Azzurro je žiarivou oslavou pobrežia Stredozemného mora, jeho krásy i plného života. Mieša v sebe jemné a decentné nóty orosených kvetín so žiarivým protipólom evokujúcim morský vánok. Žena, pre ktorú bola táto vôňa stvorená vyžaruje šťastie a radosť zo života. Je nezávislá, ide životom s gráciou aj eleganciou. S prirodzený šarmom úplne neodolateľná, jej spontánny smiech je nákazlivý. Spokojná sama so sebou ľahko dobýva srdcia druhých. Jedinečná vôňa pre všetky oslnivé a temperamentný ženy

Zloženie vône

  • Hlava: citrus, bergamot, levanduľa
  • Srdce: jazmín
  • Základ: nóty cyprusového dreva a kašmeranu

Dokonalý dizajn flakónu

Nádherný vzhľad parfumovanej vody Roberto Cavalli Paradiso Azzurro plne odráža inšpiráciu tejto vône. Flakón v priehľadne modrej farbe pripomína hlbiny Stredozemného mora. Precízne brúsené sklenené viečko zachytáva svetlo a vytvára trblietavé odlesky rovnako ako to robia slnečné lúče na vode.

Tvárou kampane sa stala slávna Edita Vilkeviciute, za dizajnom flakónu je Eva Maria Duringer a o skladbu vône sa postaral svetoznámy parfumér Louise Turner.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Dámske

Druh parfémov

Intenzita vône Parfumovaná voda (EdP)
Hlavný typ vône Kvetinová
Vonné zložky Bergamot, Jazmín, Levanduľa, Ruža, Vanilka
Krajina pôvodu Talianske

Objem

Objem 75 ml
Kód:  KPPF160
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3614220940991
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06