Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Revlon Charlie Blue EdT 100 ml

4,6 23 hodnotení
5,36 €

Revlon Charlie Blue EdT 100 ml

Dámska toaletná voda Revlon Charlie Blue si svoju pozíciu na trhu začala budovať už v roku 1973 a ako stálica klasických kvetinových a drevitých vôní si svoje skvelé miesto na výslní udržiava dodnes. Nadčasová vôňa prehovára k ženám bez rozdielu veku. Odráža v sebe eleganciu, striedmosť a tajomné čaro ženskej krásy. Vyskúšajte kvetinovú toaletnú vodu Revlon Charlie Blue, nájde si stále miesto vo vašom kozmetickom kútiku!

Kúzlo ženskej krásy

V začiatku vône vás osloví sviežosť v podobe citrusovej esencie, sladká broskyňa, plný tón kvetu hyacintu a estragón s vôňou leta so stredomorskou atmosférou. Intenzívna jazmínová aróma dominuje kvetinovému srdcu s protiváhou jemnosti konvalinky, cyklámenu a klinčeka. Vôňa sa uzatvára opojným santalovým drevom s relaxačnými účinkami, ľahko nasladlým tónom cédru, ostrým akordom konárnika a nakoniec vás svojou arómou pohladí vanilka. Celá kompozícia jednotlivých zložiek je harmonická s citeľným drevitým podpisom. Pre krásne prevoňané dni používajte toaletnú vodu Revlon Charlie Blu!

Zloženie

  • Hlava: citrusová esencia, broskyňa, hyacint, estragón
  • Srdce: jazmín, konvalinka, cyklámen, klinček
  • Základ: céder, santalové drevo, vetvičník, vanilka
 

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Dámske

Druh parfémov

Intenzita vône Toaletná voda (EdT)
Hlavný typ vône Kvetinová
Vonné zložky Jazmín, Mošus (pižmo), Ruža
Krajina pôvodu Americké

Objem

Objem 100 ml
Kód:  KPFS101
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  5000386004628

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01