Obnoviť stránku

PANDORA 590705CBN

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

PANDORA 590705CBN

Dvojitý pletený kožený náramok 590705CBN z dielne popredného výrobcu moderných šperkov PANDORA vyniká precíznym spracovaním a špičkovou kvalitou. Je vyrobený z ušľachtilej kože v kombinácii so zapínaním v tvare guľôčky zo sterlingového striebra, ktoré je charakteristickým kovom značky PANDORA. Vďaka jeho lesklej povrchovej úprave bude na vašom zápästí nádherne žiariť a dokonale podčiarkne váš outfit. Skvele sa hodí ako na pracovné rokovania, tak aj na kultúrne akcie či večerné posedenie s priateľmi. Jeho spoľahlivé nosenie zaručuje klipové zapínanie ozdobené logom.

Kľúčové vlastnosti dvojitého pleteného koženého náramku PANDORA 590705CBN

  • Dvojitý pletený kožený náramok od popredného výrobcu šperkov
  • Originálny dizajn
  • Vyrobené z ušľachtilej kože a sterlingového striebra
  • Lesklá povrchová úprava
  • Bezpečné klipové zapínanie
  • Možno dozdobiť príveskami a korálikmi PANDORA

Štýlový módny doplnok

Ikonický náramok PANDORA 590705CBN môžete nosiť samostatne alebo naň navliecť rôznofarebné sklenené či strieborné koráliky rovnakej značky. Prívesky sa na náramku voľne pohybujú a jemne rotujú pri pohybe vášho zápästia, čím vytvárajú čarovný efekt. Zbieraním príveskov PANDORA a ich vzájomnou kombináciou podľa vašich predstáv si vytvoríte svoj vlastný jedinečný šperk s príbehom. Náramok je dodávaný v originálnej darčekovej krabičke a je dostupný v rôznych veľkostiach. Nádherný darček pre ženy, ktoré dávajú prednosť neobyčajnému dizajnu a nadčasovej elegancii.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Dámske

Typ šperku

Typ šperku Náramok

Veľkosť

Veľkosť 35 cm (350 mm), 38 cm (380 mm)

Materiál

Materiál Koža
Povrchová úprava Lesk

Upozornenie

Upozornenie Šperky Pandora dodávame z technických dôvodov bez škatuľky, taštičky a certifikátu.
Kód:  SPpan705CBNnad
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13