Obnoviť stránku

PANDORA 290168D

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

PANDORA 290168D

Náušnice s nadčasovým dizajnom sú vhodné pre každodenné nosenie, ich nežný vzhľad však zažiari aj u večernej róby. Visiace náušnice sú vytvorené z luxusných materiálov, akými sú šterlingové striebro, žlté 14kt zlato, biela sladkovodná kultivovaná perla a diamant 0,04ct TW h/vs. Ktorá žena by odolala takej kombinácii luxusu! Náušnice sú opatrené pohodlným puzetovým zapínaním. Nechajte sa uniesť jemným a precíznym spracovaním šperku, buďte elegantná a krásna s náušnicami Pandora!

Prednosti náušníc

  • Nadčasový dizajn robí z náušníc jedinečný šperk
  • Na prvý pohľad zaujme precízne spracovanie a kombinácie rôznorodých materiálov
  • Ku výrobe visiacich náušníc sú použité biele kultivované perly
  • Každá náušnica je osadená diamantom 0,04ct TW h/vs
  • Náušnice sú vyrobené z odolného sterlingového striebra v kombinácii so 14kt zlatom
  • Majú kvalitné puzetové zapínanie

Sladkovodná kultivovaná perla

Sladkovodné kultivované perly sú vytvorené na farmách používajúcich sladkovodné mušle. Pestovaná perla bola prvýkrát uvedená na trh na začiatku dvadsiateho storočia a prišla práve včas. Zásoby z prírodných perál boli totiž zničené prehnaným rybolovom a znečistením. Páčili by sa vám perly svetlo ružové alebo modré? Kultivované sladkovodné perly sú dodávané prakticky vo všetkých farbách, často sú modifikované ďalšími farbami nazývanými podtónmi. Všetky perly majú jedno spoločné, a to typický perleťový lesk. Nechajte sa zlákať čistou krásou šperkov s perlami!

Šterlingové striebro

Čisté striebro má jasne bielu farbu a je nejreflexívnejšie z drahých kovov. Avšak je mäkké a náchylné k poškrabaniu a striebro je preto legované tvrdšími kovy, aby sa zlepšila ich trvanlivosť. Šterlingové striebro je najobľúbenejšia strieborná zliatina na svete, skladá sa z 92,5 % striebra v kombinácii s inými kovmi (predovšetkým meďou). Ideálne pre šperky, šterlingové striebro zachováva farbu a lesk čistého striebra, pričom je výrazne odolnejšie.

Parametre a špecifikácia

Typ šperku

Typ šperku Náušnice

Materiál

Materiál Striebro, Žlté zlato
Povrchová úprava Lesk

Upozornenie

Upozornenie Šperky Pandora dodávame z technických dôvodov bez škatuľky, taštičky a certifikátu.
Kód:  SP6245
Produktové číslo:  5700302060416
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18