Obnoviť stránku

Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Nautica set NAD16551G

4,8 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Nautica set NAD16551G

Pánske analógové hodinky v preslávenom námorníckom štýle módnej značky Nautica. Svojho majiteľa nadchnú ako športovo elegantným dizajnom, tak aj vysokou kvalitou použitých materiálov i precíznym spracovaním. Z funkcií ponúkajú vedľa dátumovky a stopiek tiež tachymeter alebo jednosmerne otočnú lunetu. V balení nájdete nielen modrý silikónový pásik, ale aj jeden náhradný v elegantnej bielej. 

Námornícky modrý ciferník dopĺňajú jednoduché biele indexy vzbavené luminiscenčnými prvkami. Tri subčíselníkz zobrazujú chod chronografu - stopiek. Na štvrtej pozícii je umiestnená dátumovka. Perfektnú ochranu proti oderu aj skvelé optické vlastnosti poskytuje tvrdené minerálne sklíčko. Použité tesniace prvky zodpovedajú štandardu 10 ATM, čo umožňuje prevádzkovať vodné športy s maximálnou hĺbkou ponoru do 8 metrov s hodinkami na ruke, bez obáv z ich poškodenia.

Štýlové, prehľadné a spoľahlivé za každých okolností

  • Pánske analógové hodinky v športovo elegantnom dizajne
  • Vysoko kvalitné spracovanie i použité materiály - oceľ, tvrdené minerálne sklo, odolný silikón
  • Množstvo prakticky využiteľných funkcií
  • Dva silikónové pásiky s tŕňovou sponou (nástroj potrebný na rýchlu výmenu pásikov súčasťou balenia)
  • Vodotesnosť vhodná pre vodné športy s maximálnou hĺbkou ponoru 8 metrov

Tachymeter

Funkcia hodiniek určená na meranie priemernej rýchlosti áut, motoriek či vlakov. Super záležitosť na automobilové preteky alebo do vlaku. Na štarte stlačíte stopky a po prejdení 1 km stopky zastavíte. Výslednú priemernú rýchlosť vozidla odčítate z číselníka tachymetre v mieste, kde je zastavená sekundová ručička. (Pretekárske i vlakové dráhy sú vybavené prvkami, ktoré umožňujú získať presnú informáciu o prejdenej dráhe)

Jednosmerne otočná luneta

Skvelá záležitosť určená na rýchle zistenie koľko času vám ešte zostáva zo 60 minút. Využijete ju všade tam, kde hrá hlavnú úlohu obmedzené množstvo času - v mori pri potápaní, pri pretekoch alebo napríklad v skalách. Ale pokojne poslúži aj ako limit, ktorý chcete stráviť v nákupnom centre pri rodinnom nákupe.  

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Pánske

Ciferník a displej

Farba ciferníka Modrá

Strojček

Strojček Quartz

Remienok

Materiál remienka Silikón

Vodotesnosť a odolnosť

Vodotesnosť 100 m (10 ATM)
Kód:  KHO9812
Produktové číslo:  NAD16551G
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08